Ett steg i taget!


Trappa...

Ett steg i taget, ibland går man upp och ibland går man tillbaka.
Just nu är det väldigt tungt att gå uppför, känner mig helt slut och orkeslös.

Kram

Havspromenad!


Vackert....

Soligt och kallt denna måndag, det blev en havspromenad på lunchen med lilla vovven.
Lycka har turen att få vara med på jobbet denna vecka men dock inte i köket förstås.
Hon får vara med kontorstjejerna på övervåningen och där har det inte gått någon nöd på henne tror jag ;)

Annars har det varit en riktigt jobbig kväll, panikångest och gråt förföljer mig om kvällarna när jag är ensam :(
Min före detta granne kom förbi och gjorde det bästa för att peppa och trösta mig, tack snälla ♥
Vad gör man när kroppen skriker "Jag vill hem" och det känns som man är fast och kommer ingenstans???
Tänkte åke hem några dagar men nu kan jag inte bestämma mig för om jag ska tåget eller min bil, herregud varför ska det vara så svårt!!

Nu ska jag snart sova, efter en sömnlös natt är jag ikväll ganska trött.
Kram och sov gott

Mitt lilla hjärta!


Happy....

Lilla Happy har idag flyttat tillbaka till uppfödaren, det är med sorg jag lämnar bort henne men det fungerar inte med en valp just nu när jag mår så dåligt, även denna lilla hund mår dåligt av denna flytt och att jag gråter hela tiden :(
Kändes trots allt som att hon kommer att trivas där med alla hundar och kärleksfulla människor ♥
Hoppas lilla Lycka kommer att må bra här hos mig utan sin lilla kompis, än så länge verkar hon lugn och ligger här och myser hos mig :)

Sonen åkte med mig till Malmö och sedan var vi ute och åt mat för att sedan göra några ärenden på Väla, tack för en mysig dag min kära son

Väl hemma igen börjar paniken, herregud det kan inte hålla på så här :(
Kramen

Söndag!


Hjärta....

Har varit ute på en promenad med hundarna och här i söder väntas det snö, hoppas det kommer lite senare för snart åker jag mot Malmö. Ska först hämta sonen som följer med mig och det känns tryggt ♥
Tror ni inte att jag såg makens bil på min promenad och då kom dessa jävla tårar igen, han åker till Göteborg idag för att gå på Mc-mässa. Hade gärna varit med, när ska jag kunna släppa honom, glömma honom och när ska det sluta att göra så här ont :(

Jag har låst fast mig vid att jag ska hem och då som först kan jag må bättre, helt galna tankar jag vet ;)
Vad jag förstått så tänker man inte rationellt vid kriser, jag känner mig som tre år och törs och kan inget själv.
Jag vet att jag är duktig och kan klara mig själv men varför är det då så svårt att göra det, jag liksom vill inte och gör mig då hellre till ett offer.
När jag kommer till Norrköping blir allt bra, hmmm är det så enkelt och när blir den flytten av för det kanske dröjer fast jag gärna skulle åkta i morgon!!!!
Jag önskar att någon skulle kunna servera ett jobb och en lägenhet åt mig på ett silverfat, visst skulle det vara smidigt och bra. Bara ligga här i soffan och vänta på att någon annan tar tag i det jobbiga och fixar det som man önskar sig allra mest just nu :)

Hoppas ni får en fin söndag
Kramen

Lat lördag!


Norrköping...

Oj vilken lat lördag det blev, jag har mest legat i soffan och så har jag varit ute med hundarna förstås.
Min energi är helt borta när jag är hemma här i lägenheten, tycker bara synd om mig själv ;)
I morgon åker sonen och jag till Malmö, kanske inte den trevligaste resan men detta måste göras för att jag kanske ska må lite bättre :(

Ska snart krypa ner under täcket och sova.
Sov gott alla fina

Lördagsmorgon!


Älskar tulpaner...

Sitter denna morgon och funderar över vad som ska hända, vart ska jag ta vägen. Frågorna är många och jag känner mig helt matt. Fredagen slutade i förtvivlan, panik.....herregud detta kommer inte att gå och då menar jag inte maken utan allt runtom.
Mitt hjärta säger åk hem Susanne och jag ser bara allt det jobbiga innan jag kan åka, jag ska få ett jobb, lägenhet, få hem alla mina saker och en flyttfirma tar ca 20 000 för att hjälpa till med det. Dessa pengar gör mig tokig just nu och jag förstår att människor inte skiljer sig i första taget!!
Jag är också impulsiv och vill åka hem NU, vill lämna allt på en gång och försöka gå vidare med min familj och mina vänner som då finns nära mig ♥
Jag har så otroligt fina vänner och arbetskamrater här nere också som stöttar och hjälper mig men ändå så vill jag hem, hem till trygga Norrköping eller är det bara jag som tror det just nu.

Önskar också att någon kunde hålla om mig och säga att det ordnar sig.....herregud vad man saknar närheten till någon. Kanske att man skulle ragga upp någon ny kärleksfull man på gatan ;)

Nu måste jag ta tag i de kartonger som maken kom med igår, mina saker tar aldrig slut i vår gemensamma lägenhet ;)

Kram alla fina

Fredagslyx!


Nya Hembakat...

Nya numret av tidningen Hembakat och en bukett vita dubbla tulpaner fick följa med hem från affären idag, jag ska inte handla något onödigt jag vet!!!
Har kollat mina räkningar och herregud vad det springer iväg när man är ensam, jag har en alldeles för dyr lägenhet kan jag säga. Får nog kolla några andra alternativ men jag är kräsen och vill ha något fräscht och denna jag har är superfin men priset 8000 kronor känns inte så bra, inte ska man behöva oroa sig för att pengarna ska räcka till också :(
Det känns som jag är ständigt orolig för allt just nu men det kanske inte är konstigt!!
Vilken omställning det blev och det känns helt sjukt, kändes som man äntligen fått lite mer pengar att röra sig med när barnen flyttat ut men nu är det omvänt igen :(
Köpte även en trisslott i affären och hoppades att det var min tur denna gång men det blev inte en krona :(

Ha nu en mysig kväll alla fina därute
Kramen

Snart februari och snart sommar!


Sommar och hav....

Tänk att det snart är det februari månad och sommaren närmar sig ♥
Allt skulle vara mycket lättare tror jag om det var lite varmt och ljusare ute, inbillar mig det i alla fall.
Idag blev jag förbannad och då menar jag riktigt förbannad, det var skönt och nu skiter jag i allt och flyttar hem. Eller snarare börjar min planering hem, sökt några jobb sedan får vi se om jag verkligen flyttar när det väl gäller ;)
Finns så många fina och peppande människor här i Skåneland men jag känner mig inte trygg här utan maken, inbillar mig att jag skulle känna mig tryggare i min hemstad igen eller flyr jag kanske??
Vet faktiskt varken ut eller in, en liten del vill vara kvar här men en större del vill till Norrköping men maken är så nöjd med sitt beslut och tycks visst må hur bra som helst. Tycker att det är vidrigt att man inte har några känslor i kroppen efter så många år, det gör mig ledsen och arg men vad hjälper det :(
Hur kan man bara radera allt och inte känna eller tänka någon sorg...nej jag förstår inte riktigt vad som rör sig i ditt huvud, mår du verkligen bra eller är du i en riktig kris!!

Kram och sov gott

Kalla dagar!


Rimfrost....

Oj vilken kyla vi fått och bilrutorna måste skrapas varje morgon, gillar det inte :(
Har idag haft min korta arbetsdag och sedan har jag varit i Helsingborg på möte, ett jobbigt möte med mycket gråt och mycket tankar "varför" "fattar inte" "lurad" "hur länge har detta varit på gång"
Fick rådet att bli förbannad, det är säkert det arga som sitter i huvudet men jag kan inte bli arg, jag vill inte förlora dig helt eller hur tänker jag???

När jag kom hem igen blev det en långpromenad med hundarna och sedan somnade jag i soffan med två mysiga hundar i famnen. Just nu känner jag mig riktigt seg, ligger nog kvar här och kollar på handbollen på tv ;)

Kram alla fina

Solig tisdag!


Vita pärlhyasinter....

Dessa pärlhyasinter står på rumsbordet och idag har solen lyst för fullt in i mitt vardagsrum.
Har ikväll tagit ett jättejobbigt beslut men så här måste det bli :(
Kan bara säga att det tar hårt på min redan sargade kropp och nu tänker jag krypa ner under täcket och försöka sova. Huvudet kändes bättre ett tag men efter detta beslut med mycket tårar har jag riktigt ont igen :(

Kram och sov gott

Vill komma bort!


Turkosblått....

Just nu vill jag bara fly bort från allt, till värmen eller gärna hem till Norrköping.
Allt känns så tungt och jobbigt och dessa tankar gör mig tokig.
Hur länge ska det göra så här ont och det värsta är att jag vill inte gå framåt, jag vill ha det som jag hade för en månad sedan. Jag vill inte glömma bort dig och gå vidare, herregud det går bara inte :(

Hittade denna bild från Kreta där vi var för snart två år sedan och vilken härlig resa vi hade tillsammans, åhhh varför kunde det bli så här. Har jag varit så blind och självupptagen....nej jag tycker inte det. Jag har gjort allt för att det skulle bli så bra som möjligt men du förstod nog inte riktigt hur mycket jag ville ha dig, för mycket missförstånd hela tiden och du pratar inte. Varför kunde du inte prata med mig??
Jag brottas med min huvudvärk där ena halvan av huvudet är så ont så ont och nu tog jag den sista tabletten, skulle ha köpt nya när jag åkte hem från jobbet men det glömde jag helt bort :(

Ligger här i soffan med två små söta hundar bredvid mig, kärlek och värme
Kram alla fina

Smakrik getost och chililasagne


Nya Elle mat & vin....

Denna tidning kom i postfacket i veckan och idag har jag provat ett av recepten.


Gott...

Det har varit en lugn och bra dag för mig idag och jag bjöd hem maken på en liten lunch.
Just idag kändes det bra att ha honom här och igår skjutsade han mig till Helsingborg för att träffa vänner, han är så snäll och jag vet inte hur jag ska klara mig utan honom, kanske att vi kan fungera som särbos :)
Här kommer receptet på dagens lunch:

Smakrik getost och chililasagne
4 portioner

Köttfärssås
1 msk smör
1-2 hackade lökar
1-2 vitlöksklyftor
500 g köttfärs
2 msk tomatpuré
6 hackade tomater eller 1 burk krossade
salt, peppar
chiliflakes
1 dl grädde

Sås
11/2 dl grädde
150 g getost
vitpeppar

1 zucchini
smör till formen
grönsallad till servering

Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret i en panna och bryn löken tillsammans med vitlöken.
Tillsätt köttfärsen när löken har fått färg och fräs blandningen tills färsen är genomstekt.
Tillsätt tomatpuré, tomater, salt, peppar och chiliflakes.
Häll i grädden och låt blandningen sjuda ett par minuter medan du gör såsen.
Häll grädden till såsen i en kastull och smula ner getosten. Låt sjuda ca 5-10 minuter tills konsistensen är tjockare.
Krydda med vitpeppar.
Ta en osthyvel eller potatisskalare och hyvla långa remsor av zucchinin.
Fyll en ugnsfast form med hälften av köttfärsen och täck ytan med zucchiniplattorna. Lägg på resten av köttfärsen och täck åter med zucchiniplattor. Häll på getostsåsen.
Låt stå i ugnen ca 20 minuter tills lasagnen har fått en fin färg. Servera med en grönsallad.

Smaklig spis!

Gjorde även en glass med chokladbitar med smak av hallon.
Gott ♥

Hoppas ni har en fin söndag
Kramen

Tänkvärt!



Någon skickade denna till mig...så sant.

Maskrosbarn!


Fin maskros...

Har alltid fått höra att jag är ett maskrosbarn och varför är det då så, kanske för att jag alltid klarar mig. En maskros lever överallt och den kan även växa upp ur asfalt, den är stark och envis!!
Denna gång är jag inte stark, jag vill inte kämpa, orkar inte tänka framåt, jag vill att det ska vara som vanligt, som det har varit i 24 år. Även att det inte alltid varit så roligt så vill jag ha det tillbaka, det bara är så.
Han känner att detta är rätt och för mig känns det så fel, fel, fel, fel :(
Även att jag gjort en plus och minuslista så vill jag ha tillbaka det vi hade, jag vill ha tryggheten och någon vid min sida och det är dig som jag givit mitt hjärta åt i alla år och det går inte att få bort hur jag än försöker.
Nästa vecka ska jag träffa någon som ska hjälpa mig att släppa dig men varför då det är dig jag vill ha ♥
Känns så konstigt att man måste tvinga bort känslor för att den ena vill detta så mycket, visst kan man inte tvinga någon men varför i hela världen är det så svårt, varför är jag så rädd??? 
Då fick jag även börja denna lördag med tårar, jag är så trött på dessa tårar som hela tiden gör saltränder i mitt ansikte, mina röda svullna ögon som visar för alla att det inte står rätt till.
Låt människor tissla och tassla och ha åsikter och undra om vad jag skriver här på bloggen, detta är ett sätt som känns bra för mig. Varför ska man skämmas över att må så dåligt vid en sådan här kris, om det är någon som tycker det får ni jättegärna byta med mig. Ingen och då menar jag INGEN som inte har varit i denna situation kan ha åsikter om varken det ena eller andra. Detta är det mest smärtsamma jag varit med om och det önskar jag ingen och jag hade aldrig kunnat föreställa mig att detta skulle göra så ont...nej faktiskt aldrig.

Ha nu en bra lördag, själv ska jag göra mitt bästa för att ta mig igenom dagen :)
Kram alla fina som just nu följer mitt liv ♥

Bakar in mig!


Muffins och ljus....

Fick för mig att baka några muffins ikväll, doften som sprider sig ger mig lite hemkänsla och sedan har jag halvsovit i soffan med lite tända ljus på bordet. Riktigt trött denna fredag och detta huvud spökar hela tiden :(

Har precis varit ute med hundarna och snart ska jag sova, hoppas hundarna sover länge i morgon bitti för jag behöver verkligen sova ut.

Kram på er

Liten och ensam!


Söta....

Ännu en dag som jag tagit mig igenom och kvällarna är liksom värst.
Ikväll har han varit här och pappren är påskrivna....nu är det slut på riktigt och givetvis blev det ännu mer gråtande efter det.
Huvudvärken är olidlig och det är tur att dessa Voltaren dämpar smärtan så att jag klarar av att jobba.

Utanför fönstren regnar det för fullt och om en stund ska jag ut med hundarna och sedan ska jag försöka sova något tidigare än de senaste dagarna, känner mig rätt trött och sliten. Känns som jag åldrats tio år bara på denna vecka, ögonen är svullna och jag känner mig inte alls så vacker ;)
Det bästa av allt är att jag går ner i vikt :)

Kraaam

Så kom tårarna igen!


Ledsamt....

Denna eftermiddag utbröt paniken igen och jag har gråtit hejdlöst, ja detta är inte klokt. Ska det verkligen vara så här???
Jag orkar ingenting och att komma hem är en plåga, kan man bo på jobbet ;)
Ett annat problem är min lilla valp som inte riktigt trivs i detta nya hem när jag jobbar, hon mår heller inget vidare när jag mår dåligt, stackars lilla flicka ♥
Tyvärr orkar jag inte riktigt med dessa problem som blivit och funderar nu på att sälja lilla Happy och hur lätt är det :(
Finns det någon fantastisk och underbar person som skulle kunna ge denna söting så mycket kärlek det bara går och har tid och ork att uppfostra henne att bli en bra hund.
Jag kan fortfarande inte förstå hur det kunde bli så här och det gör såååå förbaskat ont, jag vill bara skrika!!!!!!!!!

Nu har jag fått gnälla av mig igen, känns det bättre?....inte mycket.

Kram på er

En dag i taget!


Love flowers...

Ikväll har jag lovat min vän Susanne att inte gå hem och sätta mig och gråta och göra mig till ett offer!
Efter jobbet blev det snabbt ner på staden för kloklippning på mina hundar och sedan hem till Susanne och gråta lite och nu är jag hemma i lägenheten igen.
Påsarna som stod på golvet är upplockade, några ljuslyktor är uppspikade och nyss tog jag ut en plåt fröbröd från ugnen. Det trodde du inte va ;)

Någon sa till mig idag att skiljas är som att dö för en kort stund, håller med fullständigt. Har en riktig uppförsbacke framför mig men det ska gå, det måste gå.....hör ni så positiv jag låter ;)

Kram och sov gott

Ensam!


Havet...

Sitter här i min ensamhet och det är så hemskt, längtar så fruktansvärt efter maken.
Så hemskt att komma hem till ett tomt hem, ingen att prata med och ingen att laga mat till.
Vem ska man nu berätta om dagen för, ingen som lyssnar och stöttar. Önskar att du kunde inse att vi inte hade det så illa ändå och att jag var en ganska bra hustru, att du kunde komma och bo här ett par dagar, vi kanske skulle vara särbo. Åhhhh vad jag saknar dig

Vet verkligen inte hur jag ska överleva detta, smärtan är så stor och mitt huvud känns som det ska gå i tusen bitar :(
Knaprar huvudvärkstabletter men inga hjälper, det känns som någon hugger en kniv i huvudet....
Tårarna fortsätter att rinna och det blir ju inte bättre av det, kan inte se ett liv utan dig utan bara det vi hade tillsammans. Det som jag nu saknar så fruktansvärt!!!

Kramen

Sovrummet!


Sovrum...

Här kommer en bild från mitt sovrum och jag är så nöjd med min nya säng, från IKEA såklart ♥


Mörkläggningsgardiner...

Tycker att det är dåligt att det inte finns varken persienner eller rullgardiner i en nybyggd hyreslägenhet, har man lust att kosta på persienner eller rullgardiner och det senaste måste man ju borra upp och då blir det märken som man måste återställa när man flyttar :(
Hittade dessa mörkläggningsgardiner på HEMTEX i svart och det blev riktigt bra. Dom är vita på baksidan så dom slår ifrån sig solen som kommer att skina in på eftermiddagen, hoppas sovrummet blir lite svalare.

Har fått lite gjort här på kvällen men nu är den förbaskade huvudvärken tillbaka, ytterligare en huvudvärkstablett har intagits men herregud dom hjälper ju inte :(
Nu blir det istället soffläge och titta på handbollsmatchen på tv.

Jag är så glad att jag har min dator igång igen, man får lite annat att tänka på.

Kramen

På plats!


Vitt, vitt, vitt....

Nu har jag och hundarna sovit här en natt, tyvärr var gårdagen sååå jobbig att jag grät hysteriskt hela kvällen och kanske det är därför jag haft en så fruktansvärd huvudvärk idag :(
Har inte kunnat röra huvudet och mått så illa till och från, har legat i soffan med huvudet på kudden och knappt rört mig ;)
Lyckades få lite nackmassage av maken när han var här och hjälpte mig med tv:n och att tillfälligt få igång datorn, ja han är snäll och hjälper mig trots allt :)
Hoppas nu att det går över tills i morgon för nu har man INTE råd att vara sjukskriven för herregud vad allt kostar, bredband och tv kanaler ruiner mig :(
Standartkanalerna som ingår är ettan, tvåan och fyran och det ska man betala tvlicens för!!! Nu fick jag ett prova på paket med alla kanaler men det behöver jag nog inte i fortsättningen då jag inte kollar så mycket på tv.
Bredband är ett måste men nu är jag uppkopplad på mobilen och det fungerar ju också bra, i alla fall än så länge kanske man ska säga ;)

Hoppas ni haft en bra helg och många kramar från mig ♥

Lördag!


Mera hav...

Solen skiner här idag också men det blåser storm som vanligt, vänjer mig aldrig tror jag ;)
Jag är seg och har inte lust att ta mig för något men tyvärr måste jag väl det, har fullt med bråte här som ska bort till min lägenhet.
Måste se till att bli färdig så att jag kan flytta ordentligt, blir bara svårare och svårare att lämna då allt känns som vanligt härhemma!!!

Fick ett mejl igår från en vän här i Skåne, du som är så glad, positiv och utåtriktad kommer fixa detta hur bra som helst. Visst är det härligt med vänner ♥♥

Ha en härlig dag
Kramen

Havet ger mig lugn!


Vackert...

Idag har vi haft soligt och fint, dock rejält blåsigt :(
Jag har plockat upp kartonger och till slut blev det så jobbigt och känslosamt att jag lämnade lägenheten och gick hem till vår gemensamma igen, jag hämtade mina hundar och klädde mig för vinden och promenerade ner till havet. Vet inte vad detta hav gör med mig men jag blir precis lugn och avslappnad, kanske jag skulle bo i en husvagn vid havet i alla fall och tänk så billigt det skulle bli ;)

Snart ska jag sova min första natt själv och snart har jag även tömt allt som vi gemensamt delat mellan oss. Saker som vi samlat på oss under alla åren tillsammans, kanske är det jag som samlat på mig det mesta då jag tycker om fina saker och alltid velat fixa och göra fint i hemmet.

Tänk att för en månad sedan hade jag ingen aning att detta skulle sluta så här, visst har man sagt ett par gånger att man är trött på livet tillsammans men att det skulle bli verklighet trodde jag inte. Jag har hört att många tycker det går fort och det kan jag hålla med om men om inte den ena vill så spelar det ingen roll hur mycket man tjatar och gråter, man vill bara komma därifrån, bort från smärtan. Jag trodde det i alla fall och lyckades få tag i en lägenhet snabbt men nu gör jag allt för att få stanna en natt till ;)

Kramen

Fredagen den trettonde!


Vacker....

Idag är det fredagen den trettonde och vad kan hända då ;) Ja inte något farligt och hemskt får vi hoppas, själv ska jag bort till min lägenhet och plocka. Igår fick jag dit min nya fina säng och soffan som jag tog från vårt gemensamma hem. Inte mycket jag kan göra själv då allt är inslängt efter en stressig torsdagskväll där tiden inte riktigt räckte till med allt vi skulle göra. Måste säga att maken är riktigt snäll och hjälper mig men han vill väl bli av med mig fort haha.

Vill idag ge alla denna underbara rosa ros och tack för alla positiva och peppande ord ni ger mig, ni har blivit så många som besöker mig och allt fler skriver kommentarer, jättekul ♥

Önskar er en fin fredag
Kramisar

Köttfärsröra med sallad


Dagens lunch....

I detta stormiga Skåne åker jag nu fram och tillbaka mellan lägenheterna, jag vill liksom dra ut på det då jag inte vill lämna mitt nuvarande hem. Paniken kommer så fort jag tänker på det och då kan jag knappt andas, tyvärr är jag snart där då jag flyttat det mesta!!!
Ikväll åker jag till IKEA och köper mig en säng, en säng där jag ska ligga ensam. Ni ser jag hittar bara det negativa och kan inte gå framåt. Faaan nu rinner tårarna igen, varför ska det vara så svårt :(

Fick i alla fall lite sug efter mat idag, har inte ätit så mycket på över en vecka men idag slängde jag ihop lite köttfärsröra och gjorde en sallad med fetaost och avocado.

Skulle egenligen bort och fortsätta plocka upp i lägenheten men energin tog slut och jag funderar på att sova en stund istället.

Kram på er

Mina hundar och jag!


Happy och Lycka...

Det skulle bli så bra men mannen gillade aldrig hundarna, kan bara inte förstå hur man kan sluta älska någon på grund av dessa sötnosar??? Kunde han inte se hur mycket glädje de gav mig och han har aldrig behövt bry sig om dem, jag skulle ta hand om dem själv det var så vi bestämde och så blev det så fel ändå....vi kan visst inte kommunicera med varandra!!!
Funderar mycket på om det verkligen kan vara dom som är orsaken, kanske jag skulle lämnat bort dem och vi provar igen. Men kan det bli bättre, är allt redan förstört....jag vet inte...mitt huvud är i kaos och tankarna vill inte sluta.
Jag älskar mina hundar och vill ha dem kvar i mitt liv men jag vill också ha min make....han har varit min i hela 24 år och jag har givit hela mitt hjärta till honom och mina pojkar. Kanske lite för mycket och helt enkelt glömt bort mig själv.
Ja det hjälper inte hur jag än vänder och vrider på allt....det blir inte bättre, snarare tvärtom. Gå vidare kanske är det bästa, se framåt och lämna allt det andra bakom sig. Ja det är lättare sagt än gjort kan jag bestämt tala om för er ;)

Jag har fått en fin award av Bella, tack finaste ♥

Kram alla fina som läser min blogg ♥

En fin dikt!


 Hjärta...

Jag faller i gråt när jag vaknar, jag har drömt om dig.
En välkänd doft når mitt sinne i en affär, samma rakvatten som du hade.
Det blev inget handlat, jag måste gå hem. Helt uppriven.
Jag hör motorljudet från en bil, samma sort som vi hade förut.
Jag tror för ett kort ögonblick att du är hemkommen.
Det hugger till i hjärttrakten och tårarna går inte att hålla tillbaka.
Jag lagar mat till mig och barnen.
Jag blir jätteledsen helt plötsligt, för jag kommer på att det är din favoriträtt.
Jag håller om min sons vackra händer när vi myser framför teven.
Det bränner till i ögonen och sorgen är där omedelbart.
Hans händer är på väg att bli exakt likadana som dina.
Min älskade, du fattas mig.

Hittade denna fina dikt som gjorde mig berörd ♥
Kraaam

Förbereder mig!


Mitt nya....

Jag tog semester resten av veckan, det blev för jobbigt att klara av mitt jobb just nu.
Jag har varit i lägenheten och pysslat och plockat in i skåpen. Det är verkligen en jättefin lägenhet då den är helt nybyggd och visst kostar den och det känns inte lika roligt. Jag får kolla andra alternativ under tiden men jag vill gärna ha ett fint hem, ni får kalla mig bortskämd men för mig är hemmet jätteviktigt och just nu vill jag verkligen trivas och må bra med det jag har kvar. I morgon ska sängen köpas och sedan tror jag att jag kommer att bo där om jag nu kan slita mig från våran gemensamma lägenhet....oj nu kom tårarna, det är inte lätt ska ni veta :(
När jag höll på i lägenheten kändes det trots allt ganska bra men när jag plockade upp min fina Jie staty med det kyssande paret brast det igen. Herregud när ska dessa tårar ta slut!!!

Tack alla för era peppande ord, jag känner inte alla av er men ni ska veta att jag blir rörd av allt ni skriver.
Kramar i massor

Hjälp!!!


Visst kan det vara fint....

Som ni förstår är det riktigt illa här med mig, jag brakar samman och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till :(
Jag har fått min lägenhet men vill inte bo där, vill vara hos min man, vill att allt ska vara som vanligt ♥
Ska jag säga upp mig och flytta hem till Norrköping men blir det bättre....hjälp ge mig styrka!!
Hur smärtsamt och ont ska detta göra, det är inte okej att man ska behöva gå igenom detta :(

Kramen

Förtvivlan!


Ensam och rädd...

Detta är så fruktansvärt och ikväll är jag sååååååå ledsen :(
Finns inget att skriva så jag återkommer i morgon.

Kram alla fina

Tröstäter!


Geisha choklad....

Jag har varit så lugn i helgen men för någon timme sedan spårade jag ut igen och då måste jag ha något sött, försökte stålsätta mig men det blev en promenad till affären i alla fall!!
Nu har jag ångest för det jag åt....herregud hur ska man ha det ;)

Hoppas ni har en mysig söndag
Kraaaam

Mysiga staden!


Våran lilla strand...

Det är detta som håller mig kvar här i Skåneland och mitt jobb förstås ;)
Vill inte göra något förhastat och blir kvar här ett tag till, jag trivs ju på mitt jobb och har fått en hel del fina vänner ♥
Jag ska nog klara mig och i morgon får jag nycklarna till min nya lägenhet, här packas det för fullt och det är verkligen en lustig känsla ska ni veta och jag kan inte alltid hålla tillbaka tårarna för det finns så mycket minnen och känslor i allt :(

Sitter nu och hejar på svenskarna i skidskyttet, spännande :)

Kram alla fina

Hopp om vinst!


Almanacka 2012...

En ny almanacka har inhandlats och i den hoppas jag kunna planera in mycket roligt under året som kommer, just nu känns det konstigt att jag ensam ska planera sådant. Jag har ju inte varit ensam på 24 år, ja det är riktigt läskigt ska ni veta :(
Har fortfarande inte förstått att detta är verklighet!!!
Har varit en sväng på IKEA och MIO möbler för att kolla in lite nytt som jag behöver och visst kostar det pengar, en vinst skulle sitta fint ;)
Ska snart skrapa denna Trisslott och tänk om jag har turen med mig denna gång ♥

Hoppas ni har en fin lördag
Kramar

Update: Ingen vinst denna gång heller :(

Hur man piggar upp sig!


Maybelline...

Köpte detta läppstift för ett tag sedan men det har mest legat i väskan, nu ska det på mina läppar då jag känner mig så grå och ful. Kanske att det gör någon nytta ;)
Denna trettondag fick jag jobba, ganska skönt för där tänker jag inte så mycket men är nu ledig i helgen och det behöver jag. Detta tänknde och ältande tar på krafterna och jag skulle kunna sova hela tiden.

Mys denna fredag
Kramen

Vilken väg ska man gå?


Blåbärsskogen...

Efter några riktigt jobbiga veckor kommer jag på måndag gå en alldeles ny väg, en väg som jag hoppas var den rätta för mig.
Känslosamt kommer det vara länge men ändå skönt att börja om på nytt och komma vidare.
Gråten åker bergochdalbana, ena dagen känns det bättre och idag har varit en hemsk dag då tårarna runnit så gott som hela dagen.
Jag har alltid haft lätt för att gråta och det rår jag inte för men jag tror i alla fall att gråta är bättre än att hålla allt innom sig.
Att det tar på krafterna är en annan sak, har nu sovit i två timmar...hjälp hur ska natten bli för jag ska jobba i morgon igen!!
Nu ska jag gå en kvällspromenad, det regnar inte!!! Tyvärr har det annars gjort det hela dagen :(

Kram och sov gott

Målning på gång!


Högblankt vitt...

Jag slutade tidigt idag och passade på att köpa denna färg och måla mitt pelarbord som jag fick för ett tag sedan, tror att det kommer att bli jättefint i högblankt vitt

Här blåser det Emilstormar och hur många namn finns på dessa stormar kan man undra, vad är det som händer med vår jord. Är detta regn och stormar början på jordens undergång som jag läste eller hörde om för ett tag sedan, läskigt i sådana fall :(

Hoppas ni har en bra onsdag
Kramen

Vårlängtan!


Älskade syrener...

Jag är så trött på detta regn som kommer nästan varje dag, grått och mörk är det också :(
Fick ett sms från sonen som landade i Thailand idag efter mycket stul med två trasiga plan på Arlanda när dom skulle lyfta. De fick bli kvar i Stockholm över natten och missade då en dag i Thailand :(
Jag längtar nu så mycket till värme och sol, längtar även till de första syrenerna ska slå ut. Åhhh det är så härligt när det börjar blomma och jag blir glad i hela kroppen när jag går där med min kamera

En annan sak som gör mig gld är att jag fick ett positivt besked idag som gör det lättare för mig att komma vidare och i slutet av veckan kommer förhoppningsvis besked nummer två. Sedan är det bara att köra på :)

Kramisar

Kärlek!


Heart...

Smärtan är jobbig och kärleken finns fortfarande kvar i mitt hjärta....hur gör man??
Visst har jag mina dåliga sidor och det har vi alla, några har jag blivit påmind om idag. Varför har jag inte stannat upp och verkligen tagit tag i dem!! Jag vet faktiskt inte och nu är det försent, är det verkligen jag som är grunden till allt detta, är jag så dum att jag inte vaknar förrän nu när det är försent :(
Tankarna är många och dom går runt och runt...varför blev det så här, det gick lite fort och jag var inte riktigt beredd eller är man någonsin redo när det väl är dags?
Jag vill bara krypa in i din famn och vakna upp från denna mardröm ♥

Kram alla fina

Måndag!


Älskade hav...

Efter en orolig natt så blev det måndag igen, förstår inte att man ska tänka så mycket på nätterna ;)
Ska snart åka till jobbet och idag hoppas jag på ett positivt besked, håll tummarna för mig ♥

Önskar er alla en bra start på veckan
Kramen

Kyckling med saffran och soltorkad tomat


LCHF....

Har inte lagat mat här hemma på ett tag nu, känns inget roligt och lusten finns liksom inte men idag gjorde jag en insats. Detta enkla recept passade mig perfekt ;)

Kyckling med saffran och soltorkad tomat
1 färdiggrillad kyckling eller tre kycklingfileér
1 burk creme fraiche saffran och tomat
2 dl vispgrädde
5 soltorkade tomater
ca 1 dl cashewnötter

Rensa kycklingen och skär i bitar eller skär och stek fileérna.
Lägg i en ugnsform.
Koka upp creme fraiche och grädde.
Smaka av med salt och peppar.
Strimla tomaterna och strö över kycklingen.
Häll på såsen och strö till sist över nötterna.
Sätt in i ugnen i 225 grader tills rätten fått fin färg.

Servera med en krispig sallad.
Enkelt och gott

Nystart 2012


Nya Recidence.....

I nya numret av Recidence kunde man finna denna supermysiga Skånelägenhet och den skulle jag gärna bo i :)
Vitt och krispigt kommer mitt nya hem att bli detta år, en nystart 2012!

Kramisar

Godmorgon 2012!


Silvriga muffins....

Detta var det närmaste glitter och glamour jag kom detta nyår men lite gjorde jag mig tlll i alla fall ;)
Jag var inte ens vaken till tolvslaget men givetvis vaknade jag av dunder och brak utanför fönstren och sa tyst för mig själv Gott nytt år Susanne

Denna nyårsdag spöregnar det utanför fönstren och det var med nöd och näppe jag fick ut mina bebisar på promenad, de är så roliga då de lärt sig att göra ifrån sig fort för att sedan spinga hemåt i rask fart :)

Här händer nog inte så mycket idag, lite småplock för kommande dagar måste fixas annars blir det bokläsning och bloggläsning för hela slanten.

God fortsättning och många kramar från mig

RSS 2.0