Sol och hav

Havet....
 
Nu har jag haft två dagar med vårkänslor, strålande sol, värmande sol och fågelkvitter.
Har förstått att jag kommer att sakna havet som jag hade så nära när jag bodde i Höganäs, det är något visst med det och min kropp och själ gillade det verkligen.
Jag har åkt på en förkylning igen men inte värre än att jag kan jobba tror jag, börjar klockan tolv idag och jobbar till fem så det är inte så många timmar. Några Panodil och man känner sig som ny igen ;)
 
Kram kram
 
 

Kärlek

Lycka och Hugo....
 
Dessa små hundar gillar varandra och visst tycker Lycka att Hugo är lite väl jobbig ibland ;)
Försökte i alla fall att knäppa en bild på dem när vi var hos sonen och flickvän och fikade i söndags, inte det lättaste om man säger så.
Middagen står i ugnen och jag passar på att vila mig i soffan i tag, kan inte påstå att jag tycker det är så kul att ställa mig vid spisen när man lagat mat hela dagen......
I morgon är det redan onsdag och snart har denna vecka gått med, ja livet springer iväg och jag känner lite panik över hur mycket jag verkligen vill göra haha.
 
Kramisar

Vinter vinter vinter

Vackert....
 
Visst är det vackert och nu har vi haft två soliga och fina dagar här i Östergötland.
Sitter redan uppe denna tisdag, en ond hals förstör min sömn.
Hoppas verkligen inte att det är dags igen :(
Jobb väntas om några timmar och stuvad vitkål med isterband står på menyn och som alternativ två stekt fisk med kall sås.
 
Önskar alla en fin dag
Kramen

Fredag!

Östgötskt vin...
 
Då var det fredag igen, det blev inget jobb för mig och därför sov jag ända till tio.
Skönt för då är jag utvilad till kvällens festligheter ;)
 
Ute fortsätter det att vara vinter och kallt och längtan till vår och sommar blir bara större och större.
Tänkte snart ta tag i städningen här hemma, skönt när det är gjort men alltid lika svårt att komma igång ;)
 
När N fyllde år fick han denna vinflaska, lite spännande då den är från Östergötland.
Östergyllen Vinmakare kombinerar det bästa av två världar. Det odlas nämligen vindruvor numera också i Sverige. Från Gotland har vi därför hämtat lokalt odlade Gotlandsdruvor, som vi sedan förädlat i Östergötland, till ett spännande och intressant vin.
Ska bli spännande att smaka vid något tillfälle.
 
Kram Kram
 

Plocka blommor!

Violer....
 
Även denna vecka har sprungit iväg och i morgon är det redan fredag igen och som det ser ut nu så är jag ledig.
Kan förstås bli inringd i morgon bitti.
Ikväll sitter jag här hemma ensam då N är på logen, ja vad är det egentligen. Kan inget annat än att skratta och ikväll skulle de ha frack på sig, visst var han stilig men herregud säger jag bara ;)
 
Nu börjar jag längta efter de första blommorna som man kan plocka och fotografera, det ger mig så mycket tillbaka. Finns inget som ger mig så mycket då jag går med min kamera och allt jag får se genom min kamera lins.
Nu tittar jag på Farmen och hur mycket intriger är det inte där, förstår inte varför man tittar haha.
I morgon fredag är vi bortbjudna på middag igen och det ska bli trevlig.
 
Kramen
 

Kallt och bistert!

Lilla Lycka....
 
Idag är det kallt och bistert ute och Lycka sa ganska fort i morse "kan vi inte gå hem matte" ;)
Väl hemma kröp vi isäng igen och sov ända till elva. Ja det var riktigt skönt :)
Det är ingen speciell kyla ute men det blåser kalla och otäcka vindar så det blir att hålla sig inne tror jag, förrutom några promenader med hunden förstås.
Det är alltå inte fel att få någon ledig dag ibland där man bara får vara och rå om sig själv, hämta krafter på något vis ;)
 
Önskar er alla en fin dag
Kramisar
 
 

Måndag!

Tulpaner....
 
Då var det måndag igen, jag har jobbat och nu ligger jag i soffan och slappar.
Vet inte varför jag är så trött idag ;)
I morgon har jag inget jobb och det är okej för jag har lite papper som behöver tas om hand och skickas både hit och dit. Det är inte så lätt att vara arbetslös då papper hela tiden ska fyllas i :(
 
Nu ska jag umgås lite med mitt hjärta som fyller år idag.
Kram Kram
 

Tårtkalas!

Blåbärstårta...
 
Idag har vi firat födelsedag för mitt ♥
Det blev en hel del hembakat och förstås denna tårta med blåbär på, riktigt somrig då jag hade hallon, jordgubbar och vaniljkräm emellan.
 
Ligger ikväll slö och slapp här i soffan och i morgon är det dags för jobb igen, förstår inte varför helgerna går så fort ;)
Hoppas ni också haft en bra söndag.
 
Kramisar

Röda hjärtan!

Gelehjärtan...
 
En vecka av extra mycket kärlek och röda hjärtan har det varit, ja jag klagar inte ;)
Kanske då för att magen inte minskar som jag skulle önska!!
Annars har veckan tickat på med faktiskt jobb varje dag och nästa vecka har jag redan fått tre dagar, känns skönt att det rullar på och att man slipper ta sina a-kassa dagar.
Idag ska det bli en sväng med lilla mor på staden och senare ikväll är vi bortbjudna till vänner på middag, ska verkligen bli trevligt för nu var det ett tag sedan vi sågs.
 
Önskar alla därute en härlig dag
Kramisar

Onsdag!

FIna rosor....
 
Mina fina rosor står sig ännu, tog fram mitt macro objektiv och knäppte lite bilder på dem.
Jag trodde att jag skulle få vara ledig idag men klockan sex i morse blev jag inringd och nu blev det jobb resten av veckan, känns bra för då kanske jag kan få en ordentlig lön för en gångs skull ;)
 
Har bakat lite idag på eftermiddagen och meningen är att det ska bli något smarrigt och fint i morgon på självate Alla Hjärtans Dag
 
Snart kallar sängen.
Kramen

Fettisdagen!

Semla....
 
Idag på själva fettisdagen blev det en semla, jag brukar äta en till två stycken per år och detta var min andra så nu blir det nog ingen mer. Visst är det gott men det finns saker som är godare ;)
Har jobbat måndag och tisdag och i morgon vet jag inte, kanske telefonen ringer vid sju och jag måste ge mig iväg. Ja lite stressande är detta för mig :(
 
Ute snöar det för fullt igen, hur mycket snö ska vi få kan man undra?
Ska snart krypa ner under täcket denna tisdag och hoppas att jag kan sova bra inatt för det har varit lite sig och så med det nu ett par dagar, riktigt frustrerande :(
 
Kramisar

Mera snö!

Snöande lördag....
 
Oj vad mycket snö det har kommit igen, för några dagar sedan var det barmark!!
Har nyss kommit hem efter en skön men kall promenad i detta vinterlandskap.
Sitter nu i soffan och jäser och funderar på om det kan bli något jobb i morgon och att dom ringer in mig vid sju i morgon bitti??
Det är faktiskt lite jobbigt att inte veta utan bli väckt och sedan stressa iväg och inte vet man i vilket kök man hamnar.
 
Hoppas ni har en skön söndag
Kramen
 
 

En snöande lördag!

Sovrummet...
 
Denna lördag snöar det för fullt ute, hmmm det är vackert men jag vill ha vår och sommar nu ;)
Tog sovmorgon idag och N jobbar så här går jag omkring ensam och plockar lite, är faktiskt lite skönt ibland ;)
Igår städade jag i hela lägenheten och en längre tid har jag funderat på vart jag ska ha min björnpäls som jag köpte på Ullared för ett tag sedan, den passar liksom inte in någonstans då jag inte har något brunt men nu fick den ligga på sängen och jag tycker faktiskt att det var rätt så ok. Den är i alla fall riktigt skön att ha på sig.
 
Har nu en deg på jäsning, ska testa ett nytt recept som jag hittade hos min kära kusin Linda och om dom blir bra kommer nog en bild och ett recept under dagen.
 
På återseende
Kramisar

Fredag!

Fina rosor....
 
Då var det fredag igen, jag är ledig och det känns faktiskt ganska skönt.
Det har varit en stressig vecka och det var riktigt skönt att få sova ut i morse. Nu har jag veckohandlat och varit ute med Lycka på långpromenad i vårat vackra vinterlandskap, ja det har kommit en massa snö här hos oss igen.
Städning står också på schemat så idag köpte jag dessa fina rosor för ett presentkort jag fått tidigar. Man blir så glad av färska blommor och jag behövde pigga upp mig med något kände jag ;)
Har haft en några dagar då jag inte känt mig på topp och vet faktiskt inte varför, detta händer mig ibland och det är kanske något som man får leva med. Nu har det i alla fall börjat vända och jag känner mig gladare.
 
Kram på er.
 

En rosa kudde!

Nytt från H&M Home....
 
Lilla Lycka fick en fin kudde i julklapp och den är köpt på H&M Home och visst är den fin.
Hade tänkt sluta med rosa heminredningsprylar men denna passade perfekt till min lilla prinsessa som älskar att ligga på kuddar.
Denna helg har jag jobbat för fullt och idag måndag är jag därför ledig, riktigt skönt och jag klev inte ut sängen förrän tio för att sedan gå en långpromenad med lilla vovven. Ja hon är en riktig sömntuta hon också för er som tänker stackars hund får hon aldrig gå ut ;)
 
Denna dag tänker jag ta det lugn, åka och handla och slänga i lite ny färg i håret.
Sedan har jag jobb tisdag, onsdag och torsdag och sedan får vi se om det dyker upp något mera.
 
Kramisar
RSS 2.0