Mysigt besök i Stockholm!

Ladurée....
 

I fredags åkte min pappa och jag upp till Stockholm för att umgås med min bror och fru över helgen.
Ett staket skulle byggas och vi tjejer tog en tur in till staden för lite shopping, herregud så många fina butiker det finns.
I butiken Ladurée köpte vi med oss macarons till fikat, en riktigt mysig liten butik men så billigt var det inte ;)
Vi har ätit gott, umgåtts och haft ett riktigt fint väder. Ja jag är mer än nöjd och säger tack fina T och I för att ni tog så väl hand om oss och jag hoppas vi kan träffas snart igen
 
Kram Kram

Mot huvudstaden!

Stockholm....
 

I morgon äker jag upp till min halvbror i Stockholm över helgen, ska bli spännande att se deras fina hus i Tyresö och kanske att det blir ett litet besök i staden också.
Först ska jag jobba ett par timmar.
Idag har jag varit och gjort ljusa slingor och det blev så blont att jag blev chockad av att se mig själv haha.
Stackars frissan fick lägga på en toning för att göra det lite mörkare och sedan kommer det ju att ljusna lite för varje vecka och jag hinner och vänja mig sakta men säkert haha.
Nu ska jag duscha för att sedan möta John Blund.
 
Kram och sov gott

Långfredag!

Anton Bergs goda ägg...
 

Idag låg jag i sängen länge, måste verkligen säga att jag njuter av att få vara ledig ett par dagar och ändå veta att jag har ett jobb tre veckor till. Just nu behöver jag inte tänka så mycket och bekymra mig hela tiden och jag måste verkligen ta till mig detta och njuta och leva för dagen. Annars känns det som att det även blir olidligt för nära och kära.
Denna vecka har jag verkligen fått känna på detta och jag kan säga att jag är nog rätt jobbig att leva med i vissa stunder.
Långfredagen har varit lugn och jag har plockat och städat lite här hemma, N jobbar men det går ingen nöd på mig för jag tycker det är skönt ibland ;)
På rumsbordet står ett rostfritt ägg med Anton Bergs ägg, blev sugen på att testa dessa nya med smak av laktrits. De stora är mandelmassa med smak av lakrits och de små har nötter och även dom smakar lakrits.
 
Önskar er en Glad Påsk.
Kramen

Härliga dagar!

Underbara vitsippor....
 

Åhhhh vilka fina och soliga dagar vi haft denna vecka, det har blivit många promenader och slöande i solstolen.
Perfekt att jag slutar redan halv tre om dagarna för då hinner man njuta av det fina vädret.
Varje dags promenad har resulterat i en viktnedgång på 1.7 kg sedan förra veckan och det är jag glad för :)
Jag kan redan känna att jag är piggare av blodtrycksmedicinen jag fått, tänk att det var så enkelt och då har jag varit dålig länge.
I morgon inleder vi påsken med skärtorsdagen, jag jobbar och sedan är jag ledig i hela fyra dagar och vädret ska bli jättefint har jag hört :))
Nu ska jag titta på Magdalena Graaf på tv.
 
Kram och sov gott

Snälla sol kom tillbaka!

Blåklint....
 

Fy och usch för detta väder som är nu, bara regn och rusk i hela tre dagar. Nu får det räcka så snälla sol kom tillbaka.
Undrar om det blir en fin sommar i år, själv får jag väl jobba så gott som hela sommaren men det gäller att passa på när det finns jobb.
I september har vi bokat en vecka till Turkiet och det brukar kännas helt okej efter en hel sommar med jobb ;)
Jag har faktiskt aldrig varit i Turkiet men nu har jag hört så många som är nöjda så då provar vi med.
Vi flyger härifrån Norrköping och bara det är guld värt.
Dagarna tickar på och i morgon är det redan torsdag, imorgon bjuder jag barnen på påsklunch där jag jobbar nu.
Det blev lite strul med leveransen denna vecka då jag skickade ordern försent i fredags, ja det är inte lätt att bara hoppa in och göra andras jobb. Hoppas det löser sig och att jag får den utlovade leveransen i morgon bitti som dom lovat annars ligger jag risigt till ;)
 
Kram kram

Snart är det påsk!

Söta fjädrar....
 

I helgen åkte min mamma och jag på en marknad i Östra Husby, det var mycket påsksaker och själv vill jag inte ha så mycket pynt till påsk men jag hittade dessa söta små fjädrar som jag redan har satt i mitt björkris.
Idag har det varit ett riktigt busväder, regn och blåst hela dagen.
Själv har jag inte mått något vidare idag men kanske för att jag var orolig för mitt väntade läkarbesök efter jobbet.
Väl där så var alla prover som jag tog igår bra men mitt höga blodtryck var inte bra och det visste jag ju, fick blodtrycksmedicin och rekomendationer om viktnedgång och motion. Jag måste verkligen försöka nu men jag tycker att det är så svårt och då allra helst med sötsakerna för mat äter jag inte så mycket av.
Nåväl, kan andra så kan väl jag....det är bara att vara hård och bestämd som många säger till mig....hmmmm det är lätt att säga men vill jag dö i en stroke eller hjärtinfarkt?
Visste ni att sockerberoende är samma beroende som en alkoholist och en narkoman?
Tips och peppning motages gärna för nu måste tio kilo bort!!
 
Kram alla fina
 
 

Att ta det lugnt och känna efter!

Underbara sjöar.....
 

Jag tar det lugnt och vilar så mycket jag kan men jag jobbar också mina åtta timmar om dagen.
Hinner ofta inte hem förrän jag stupar i soffan någon timme, förstår verkligen inte vad som är fel för så här trött är väl inte normalt att man är.
Har idag varit och tagit nya prover, ett prov för blodfetter och sedan ett för stuma. Ska sedan träffa en doktor i morgon och se vad han säger. Känner bara att jag orkar inte må såhär längre.
 
Ikväll åkte jag en sväng till sonen, vi tog en promenad runt himmelstalundsfälten men lilla hunden och hans flickvän, en riktigt skön kväll fast regnet hänger i luften.
Nu har jag duschat och snart får jag krypa ner i en nybäddad säng, hur skönt är inte det :))
 
Kramen

En solig helg!

Vackert...
 

Denna helg har varit helt underbar, soligt och varmt.
Jag har suttit i solstolen och fått lite färg på kinderna, jag har jobbat lite i trädgården, planterat lite blommor och  haft det sådär skönt som man bara vill och kan.
I söndags åkte vi ut till stugan och gick en sväng runt sjön Glottern, herregud så fint det var ♥
I måndags började jag ett nytt vikariat på sex veckor, denna gång på ett dagis där jag lagar mat till 100 barn och dessutom jobbar jag ensam. Ja det blir lite ensamt i köket och ingen man kan fråga och få hjälp av ;)
Tror dock att jag kommer att klara detta galant, dessutom är det lite lugnare tempo och det passar mig just nu när jag inte är på topp. Måste ändå säga att jag mår bättre, inte lika yrslig och illamående. Hoppas ändå att läkaren hör av sig angående mitt blodtryck, det var en vecka sedan jag var där men inget hört ännu....ska man bli förvånad eller?
Nu sista svängen med vovven och sedan kallar sängen på mig.
 
Kram och god natt
RSS 2.0