Hemma i Sverige igen!

Vårat hotell....
 
 Underbart hav...
 

Då var vi åter i Sverige igen, en härlig vecka i Turkiet har gått fort.
Soligt och varmt med 30 grader i Svarta havet, åhhhh underbart.
Väl hemma mötte oss vintern med riktig kyla.
Nu är det bara att börja spara till nästa resa, ja man blir lite biten av detta.
 
Började ett nytt vikariat på sex veckor i måndags på ett dagis här i staden, perfekt att veta vad man gör ett tag framöver. Har även blivit lovad sex veckor till efter det då personalen i kommunen går utbildningar i köken.
 
I morgon är det fredag och det känns skönt.
Kramen
 

Semester!

Längtar...
 

Har nu packat det sista....tror jag ;)
Förstår inte att det är så svårt att packa lagom och denna gång vill jag ha plats för kanske ett par väskor när jag åker hem också.
Ska bli så skönt att komma iväg efter att ha jobbat hela sommaren utan någon semester alls. Såg att dagarna framför oss skulle bli soliga och 31 grader, hoppas verkligen att det stämmer.
 
Snart kommer husvakterna som också ska ta hand om våra djur, tack snälla för att ni hjälper oss ♥
Var förstås tvungen att städa av det värsta här hemma också, vill ju ha rent och fint när man lämnar över ;)
Sedan är det bara att duscha och klä om för att sedan bli skjutsade till flygplatsen, perfekt att flyga från stan för det tar oss knappt tio minuter ner till flygplatsen :))
Klockan sex lyfter planet till Turkiet och sedan tar en buss oss till Side, tyvärr kommer vi alltså fram ganska sent men det får gå det med för nu vill jag bara komma iväg.....längtar :))
 
Ni kan följa mig på Instagram....photobysusanne :))
 
Kramisar
 

Hej måndag!

Min fina bil....
 

Ingen som ringde i morse så då blev jag ledig, skönt men frustrerande för tre dagar jobb denna vecka är för lite och jag tror att mina deltidsdagar och är slut så gott som nu. Därför är det bättre för mig att säga ifrån om jobb då jag förlorar på att bara jobba tre dagar, får altså ut mera i a-kassa. Ett helt sjukt system om ni frågar mig!!
Måste nog ringa a-kassan och få mera information om detta, sitter i telefonkö just nu och jag har plats 57 i kön...suck!!!
 
Idag regnar det och det blir att plocka och fixa inne.
Häromkvällen tog vi bilen ner till hamnen och fotade lite vid de häftiga grafittimålningar som finns där men det var svårt att få till några bra bilder och känner mer och mer att en fotokurs skulle nog vara något för mig.
Plats 26 nu......
Önskar er alla en bra start på veckan.
Kramisar
 

Östgötadagar i helgen!

Mysig helg....
 
I helgen har vi haft strålande väder och vi har varit på en hel massa loppisar.
Idag har vi varit på en strutsfarm och vilka charmiga djur det är, min mamma var lite för närgången med kameran och fick ett litet nafs på handen ;)
Köpte mig eller snarare fick en fin bukett med höstastrar av min mamma.
Träffade en kvinna som hade gjutit en hel del fina saker och jag blev så sugen jag med så när jag kom hem plockade jag fram min betongsäck som legat i bilen ett par veckor och med facit i hand var det inte det lättaste så vi får se vad det blir när det torkat ordentligt.
 
Nu blir det en sista sväng med hunden och sedan ska jag gå och lägga mig tror jag, har inget jobb inbokat i morgon men kanske att dom ringer i morgon bitti.
Blir jag ledig så ska jag börja se över lite kläder som ska med till Turkiet på lördag, ska bli så skönt att komma bort en vecka efter att ha jobbat hela sommaren. Sola och bada i det underbara havet....åhhhh vad jag längtar ♥
 
Kram alla fina

Ledig tisdag!

Göta Kanal...
 
Inget jobb inbokat idag så det blev att gå på en informationsträff på arbetsförmedlingen istället, vet inte varför jag blivit kallad till den för det handlade om hur man skriver i kassakort och gör aktivitetsrapporter och det har jag ju gjort ett tag nu...suck!!
Jag kom ju upp tidigt idag i alla fall och det var kanske bra för nu har jag även sökt några jobb och hoppas på turen denna gång då :)
N går hem tidigt denna tisdag så vi ska passa på att gå och rösta, är ju i Turkiet på valdagen. Har fortfarande inte bestämt vad jag ska rösta på?
 
Solen skiner och det är riktigt skönt ute idag, tror det får bli en promenad runt Åbackarna också.
Gäller att passa på för nu är vi inne i september månad, snart kanske den första snön kommer.....nej så vill jag inte tänka!!
 
Kramisar
RSS 2.0