Höstmys

Tända ljus...
 
Höstmörkret faller på och om kvällarna tänder jag upp med en massa ljus.
Igår blev det till och med lite varm glögg för att få upp värmen ;)
Jag har fått arbetstider för tre veckors arbete än så länge och det är på en skola här i staden, denna vecka är det höstlov och då fick jag också vara hemma. Ja ínga pengar ramlar in då jag har 52 karensdagar först och detta som jag jobbat kommer inte förrän månaden efter :((
Helt klart saknar jag mitt jobb i Skåneland, vet inte om jag trivts så bra på ett jobb tidigare men därmed ångrar jag inte min flytt hem till Norrköping igen.
 
Min lägenhet på Haga står just nu som förvaring då jag bor hos N och varför ska jag inte var hos den jag älskar och tycker om. Vet att många tycker det går för fort men vem säger och vet vad som är rätt. En vän sa till mig för ett tag sedan, vi blir inte yngre Susanne och gör vad som känns rätt och blir det inte bra får man ta tag i det då.
Så rätt Åsa du är en klok kvinna :))
 
Nu blir det att dra en sväng med dammsugaren och plocka lite, snart kommer mitt ♥ hem.....
Kram Kram

Fikabesök

Schweizernötkaka.....
 
Igår hade jag besök av min barndomsvän Carina och bakade då denna kaka som jag visat er här på bloggen tidigare och väldigt god dessutom. Här kommer receptet igen.
 
Schweizernötkaka
100 g schweizernötchoklad
100 g smör
2 ägg
1 1/2 dl socker
2 dl mjöl
1 tsk bakpulver
1 krm salt
 
100 g grovhackad schweizernötchoklad
 
Smält smör och choklad i en kastrull på svag värme.
Vispa socker och ägg poröst.
Rör i chokladblandningen, mjöl, bakpulver och salt.
Lägg ett bakplåtspapper i botten på en form med löstagbar kant (spänn fast)
Smöra och bröa formen.
Häll i smeten och grovhacka chokladen och strö den över kakan.
Grädda 175 grader ca 15-20 minuter.
Kakan ska vara ganska lös.
 
Servera med en klick grädde.
Mums ♥

En regnig måndag!

Vy över Norrköping....
 
Måndag och ny vecka, regnet faller och det är grått och trist ute.
Inatt har vi sovit i min lägenhet då de lägger golv hemma hos N men även att han varit hos mig så känns det inte bra, idag har jag därför ringt runt och kollat lite andra boenden.
 
Det går fortfarande trögt med jobb, jag har fått tretton dagar på kostenheten här i Norrköping under november och det är alltid något.
Nu ska här bakas en kaka då jag får besök av en vän i morgon, ska bli riktigt mysigt ♥
 
Kram Kram
 
 

En höstdag i oktober!

Fägsprakande....
 
Nu är det riktigt vackert ute med alla fina höstfärger och visst är hösten ganska mysig trots allt, älskar att sitta inne och mysa i soffan med en massa tända ljus
Här hos mig händer inte så mycket spännande utan dagarna tickar på i ett lugnt tempo och det är kanske ganska skönt då det varit en ganska intensiv period nu innan flyttlasset gick hem hit till Norrköping.
Ett jobb är ändå vad jag saknar för det blir ganska långtråkigt att gå hemma om dagarna och de allra flesta jobbar ju så nog känner jag mig lite ensam ;)
Jag kommer inte heller riktigt i ro i min lägenhet och än så länge har jag bara sovit här en natt, sover och känner mig mera hemma hos N ;)
Nu är jag i alla fall hemma här ett tag och fixar lite och en sväng med dammsugaren ska det bli innan jag åter åker till andra sidan staden till mitt ♥
 
Kramisar
 
 

Jag mår bra här i Norrköping.

Äpplen hör hösten till...
 
Efter en vecka hemma i Norrköping känns det jättebra.
Visst var det rätt beslut ♥♥
Jag plockar och fixar i min lägenhet så gott det går, inte det lättaste då den är gammal och sliten och man är ju van vid helt nytt det senaste halvåret ;)
Jag bor mest hos kärleken :))
Solen skiner och det är en kall och härlig höstdag här i Norrköping.
 
Kram Kram
 
RSS 2.0