Höstkänsla!

Äppelmos eller äpplemos....
 
Har ikväll kokat lite äppelmos av äpplen som jag plockade hos min farmor igår, jag är rätt bra på stavning men blev osäker om det heter äppelmos eller äpplemos men jag känner mer och mer att det ska vara äppelmos ;)
Ute känns det nu som höst, det blåser och regnar och är dessutom inte mer än 10-12 grader när man åker till jobbet på morgonen.
Efter denna fina sommar kan jag ändå känna att hösten är lite mysig, det blir svalare och man kan tända ljus och krypa upp i soffan med en mysig filt.
Denna vecka har jag börjat på smärtskola, det ska bli spännande vad detta kommer att leda till, vi pratar KBT och vi tränar och tänjer våra kroppar. Ja efter måndagens pass hade jag riktigt ont och ändå så gjorde vi inte så många övningar, ja man måste verkligen inse att man inte kan träna och vara som man var innan. Detta är något som är riktigt frustrerande, man vill vara normal men vad är normal egentligen för jag tror att många har ont men många pratar inte om det.....
 
Fortsättning följer....God natt kära vänner

Marknad!

Ny blomma....
 
Igår efter jobbet åkte vi till Skänninge marknad, åhhh vad jag gillar att gå på marknad.
Dock gillar inte min kropp att gå så mycket längre så det fick jag lida för idag :(
Oftast handlar man inte så mycket, mitt köp denna gång blev denna blomma, en ja vad heter den nu igen??
Strunt samma för vacker är den och endast 120 kronor för detta stora exemplar, hoppas nu bara att jag får den att överleva.
Vädret visar sig inte från sin bästa sida längre och såhär i efterhand så tror jag att det blev rätt bra med fyra veckors semester efter midsommar var ganska perfekt.
Ikväll blir det ett tidigt sänggående och att det är fredag och kort dag i morgon känns alldeles perfekt just nu kan jag säga. Vet inte när jag ska vänja mig med dessa dagliga smärtor, smärtor som gör mig så trött dessutom. Hoppas verkligen att denna smärtskola som börjar på måndag ska hjälpa mig att kunna må lite bättre.
 
Kram

Blommor

Rosenskära
 
Som ni vet så älskar jag att fotografera blommor men nu börjar blommorna att blomma över ute i naturen.
På min balkong blommar det för fullt ännu i alla fall så jag plockade fram kameran även idag och fick till ett kort på min vackra rosenskära som blommar för fullt. Den har blommat hela sommaren med nya knoppar, ja en riktigt tacksam växt :)
Annars har det inte hänt så mycket mer än jobb och lite sömn i soffan när jag kom hem, min lilla hund bor hos min mamma på landet i veckan då jag jobbar så det blir inte ens en promenad, fy på mig.
Senare ikväll kom em granne förbi på en kopp te och en smörgås, alltid trevligt.
Nu är det dags för sängen, sov gott.
 
Kramisar

Underbara sommar!

Soligt och fint....
 
Vilken sommar vi har haft, jag har haft mina fyra veckor semester efter midsommar och jag är hur nöjd som helst.
Det har blivit mycket bad och sol och denna semester har jag bara varit, inte jagat sol och en massa måsten.
Varför jaga solen för att bli brun, nej det har jag lagt av med de senare åren.
Nu är jag tillbaka på jobbet igen och där är ganska lugn då de flesta barnen fortfarande är lediga men vecka 33 drar det igån på riktigt igen.
Jag kommer vecka 32 börja på en smärtrehabskola i Linköping på åtta veckor och den hoppas jag kunna hjälpa mig en del. Ja jag har fortfarande ont och jag har fått diagnosen Fibromyalgi och ett diskbråck i ländryggen.
Vissa dagar är extra tunga men jag försöker kämpa på....
Idag är det första augusti och man kan redan känna att luften är kallare på morgonen, snälla inte höst ännu är du snäll.
Vill fortfarande njuta av värme och sol och de härliga kvällarna på balkongen.
 
Ska försöka bli lite duktigare på att skriva här på bloggen men både min kamera och datorn har legat på hyllan nu ett tag så nu är det mest min mobil och Instagram som körs flitigt.
Vi får se om jag kan få in ett inlägg i morgon igen.
 
Kram och sov gott
RSS 2.0