En dag i taget!


Love flowers...

Ikväll har jag lovat min vän Susanne att inte gå hem och sätta mig och gråta och göra mig till ett offer!
Efter jobbet blev det snabbt ner på staden för kloklippning på mina hundar och sedan hem till Susanne och gråta lite och nu är jag hemma i lägenheten igen.
Påsarna som stod på golvet är upplockade, några ljuslyktor är uppspikade och nyss tog jag ut en plåt fröbröd från ugnen. Det trodde du inte va ;)

Någon sa till mig idag att skiljas är som att dö för en kort stund, håller med fullständigt. Har en riktig uppförsbacke framför mig men det ska gå, det måste gå.....hör ni så positiv jag låter ;)

Kram och sov gott
Bella sa:

Finaste Susanne vad jag önskar att jag kunde lyfta bort till smärta och sorg från dina axlar. En dag i taget är nog så du får leva en period tills det lättar... Det kommer bli bra!!



All styrka till dig



Kramar Bella

2012-01-17 @ 21:13:54 | http://bellasvagtillbaka.blogspot.com/
SA sa:

2012-01-17 @ 21:24:55 |
S på Elvan sa:

Kanon!!! Sov gott så hörs vi. Kram

2012-01-17 @ 21:26:35 |
Ann-Louise sa:

Bravo!

Kram

2012-01-17 @ 21:38:26 | http://annlouisesvarld.blogg.se/
Ann-Louise sa:

Bravo!

Kram

2012-01-17 @ 21:39:13 | http://annlouisesvarld.blogg.se/
Carolines hemligheter sa:

Och många gånger så tror jag att "skiljas är som att dö en kort stund och sedan vakna upp till ett nytt, kanske bättre, liv..."



Vem vet hur ditt liv kommer att se ut om ett år? Jag tror att du kommer att vara stolt över dig själv då, att du tog dig igenom detta svarta hål och kanske hittar du nya vänner, nya intressen, nya glädjeämnen i livet under resans gång... Det finns så mycket att upptäcka i denna värld och det bästa är att du kommer alltid att ha dig själv vid din sida oavsett vad som händer!!! En varm och härlig person att dela ditt liv med, det är väl inte så tokigt???



KRAMAR

2012-01-17 @ 22:21:40 | http://jagsaracaroline.blogg.se/
Anonym sa:

Instämmer bravo!

Promenader,vänner,små mål.och glöm inte beröm dig själv varje dag nu.

Givetviss är det en sorgetid och dippar kommer komma man går två steg framåt och ett steg bakåt men det kommer glesa ut.Tankarna du tänker kommer påverka mycket.Jag skicka ett sms igår till en ung vän som har haft det motigt med en annan sak i sitt liv och i går blev det klart och den hade tagit ett steg tillbaka som också ger utrymme för annat,personen blev jätteglad för mitt lilla sms och efter det utbyte vi mycket som vi båda blev glada och kunde se fram emot och kände leende på läpparna . Det den gjorde såg inte jag som ett nederlag utan som en styrka och möjlighet att utveckla nytt i sitt liv.



Titta på programmet Mot alla odds svt kan jag rekommendera dig. Kram Eva

2012-01-18 @ 14:56:18 |

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0