Jätteklockan Martorp


Från IKEA....

Sprang på denna jätteklocka på IKEA i helgen och så läcker den är, jag är helt såld och att det var familypris på den gjorde bara saken bättre :)
Hade lite svårt att hitta en plats för den på grund av storleken men nu hänger den vid köksdelen i vårat stora kök och vardagsrum.
Mannen tyckte att det nästan var pinsamt med denna klocka då han tänkte att vi måste se så illa men karlar förstår sig inte på vad som är snyggt ;)

Hoppas ni har en mysig kväll och glöm ej ställa klockan så att ni inte försover er ;)
Kramen

Det är aldrig enkelt!


Vackert....

Det är aldrig enkelt att ta ett beslut och igår tog mannen beslutet att vi inte ska köpa lägenheten som vi tittade på igår.
Ja det kändes inte helt rätt men ändå är jag så förälskad och planerar för fullt i huvudet, mannen läste också någon rapport om att det har varit vissa problem med vattenskador i husen och det var det som fick honom att vi inte ska köpa :(
Jag har svårt att släppa den och tankarna går hit och dit och ska vi verkligen flytta, vi har ju en fin lägenhet och den borde räcka till oss, hyran är också billigare än den vi tittade på igår, vi kanske kan resa lite istället.

Nu ska jag laga röja på diskbänken!!!!

Kramen

Visning


Vackert....

Då har mannen och jag varit på visning av en lägenhet och den var riktigt mysig, kanske inte var riktigt lika bra som vi tyckte när vi kollade bilderna på hemnet men otroligt läcker ändå :))
Fortfarande går diskussionen om det verkligen är värt så mycket pengar och hyran var riktigt hög!!!
Jag gillade verkligen att det var öppet till övervåningen , dessa höga och stora fönster och den lilla uteplatsen var för bra för att vara sann och att huset ligger ganska nära havet gör inte saken sämre. Nu blir det ännu närmare än vad vi har nu och det var så fint därnere, dagens bilder är därifrån :)
Vi måste fundera ett tag innan vi lämnar besked till mäklaren och det var inte så många som vi måste slåss emot och blir det budgivning hoppar vi av då vi tycker priset är högt nog!!

Nu väntar en lasagne i ugnen.

Kramen

Nytt till kissen


Fint halsband.......

Även lilla kissen har fått nya saker, ett halsband med diamanter ;) och två gulliga små möss.
Det är bara lilla Helge som tycker om att leka med dessa möss, perserkatten ligger mest i soffan och ser vacker ut ;)
Köpte även denna härliga vita skinn på IKEA (konstgjort jag vet) och det blev riktigt fint på divandelen i soffan och Helge älskar att ligga och mysa på det.

Tidigt i morse hämtade mannen sonen som kom med nattbussen och de båda sover forfarande men det är ganska skönt att få sitta här ensam framför datorn.

Lite senare idag ska vi gå på visning av en av lägenheterna som jag visade igår men forfarande tycker vi det är mycket pengar för att bara bo men vi får se vad som händer och titta skadar ju inte.
Anledningen att vi vill ha något annat är att vi gärna vill ha två badrum, mannen vill ha ett garage till sin motorcykel och jag vill ha en större uteplats där jag kan ha en massa blommor och sitta och njuta av den härliga sommaren som förhoppningsvis kommer snart.
Att även ha en större bostadsyta med bättre förvaringsmöjligheter är inte heller fel då jag älskar att köpa nya saker till hemmet och att blogga gör inte saken bättre då man hela tiden hittar jättefina saker som ni köpt och lägger ut ;)


Mina möss...

Så här roligt kan man ha med två små lila möss ;)

Önskar er en skön söndag
Kramen

Bokrea och hamburgare


Morgan Alling....

Det blev en tur till Helsingborg för ytterligare lite shopping, hittade denna bok om Morgan Alling som växt upp som ett maskrosbarn och den låter spännande. Kan tycka om att läsa böcker om hur människor haft det under sin uppväxt och senare i livet. Blev även en tur till IKEA där det shoppades en del till hemmet, mer än som var planerat men det är väl som vanligt ;)
Hungrig blir man ju alltid så det blev ett besök på MacDonalds och deras nya hamburgare, vad den nu hette ;)

Innan vi sedan åkte hemåt letade vi upp ett av våra lägenhetsobjekt och det kändes helt perfekt så nu måste vi boka en visning i veckan och sedan får vi se vad vi tycker :)

I morgon flyttar ena sonen hem för en tid och då får vi försöka få plats i vår lilla lya och är det inte för en längre tid så ska det nog gå bra, finns det hjärterum så finns det stjärterum ;)
Värst är nog att vi ska samsas om ett badrum och alla ska till jobbet ungefär samtidigt, önska oss lycka till eller vad ni tycker ;)

Hoppas ni har en mysig kväll
Kramen

Lördag med drömmar om flytt


Fina orkideér....

Nu ett par dagar har jag suttit och kollat efter nytt boende på Hemnet, skulle vilja ha något större och luftigare och jag har httat två objekt som tilltalar mig  http://www.hemnet.se/beskrivning/1451215?r=3 eller  http://www.hemnet.se/beskrivning/1182535?r=3 
Det första kanske inte är så vackert att se på men gillar denna lite danska stil och det öppna och luftiga :))

Mannen och jag ska nu ut på en shoppingrunda då våran toasits sprack igår, kanske ett tecken på att vi väger för mycket ;) Ska även kika lite på bokrean, har sökt efter några böcker nu ett par dagar som tyvärr inte har funnits, hoppas på bättre tur idag.

Ha det bra så hörs vi snart igen
Kramen

Fredagsmys


Cultljusstake....

Ikväll har vi varit iväg på lite äventyr och kom därför hem ganska sent. Mannen och jag köpte med oss en kebabrulle hem som vi delade på och sedan blev det Let´s Dance.
Medan jag väntar på utröstningen läser jag lite bloggar och ser vad som hänt hos er.

Vet inte vad som hände men helt plötsligt blev jag snuvig och började nysa som en besatt!!!!
Hoppas ni har en mysig kväll

Kramen

Vacker eller hur


Blomster...

Nu är det dags att sova.
Sov gott alla fina bloggare ute i landet.

Kraaaaaaam

Blommigt


Grönt....

Att jag gillar grönt har väl ingen missat här på min blogg och häromdagen sprang jag på denna blommiga och fina klänning på Indiska, kärlek vid första ögonkastet ;)
Idag blev det även en ny grön växt till sovrummet, så himla fint med gröna växter till mina vita gardiner och överkast och det bara lyser vår därinne ;)

Har även idag suttit på Leanmöte och där planerar vi förbättringar och så mycket bra man kommer på när man slår ihop sina huvuden så här :)
I morgon ska jag åter till jobbet och sedan är det helg och nu i helgen flyttar den stora sonen hem ett par månader då han ska jobba ett tag. Han har hoppat av sin utbildning i Stocholm då han helt tappat ork och motivation, tråkigt tyckte jag men det måste ju fungera och efter ett uppehåll kan man ju sedan börja igen.
Ska i alla fall bli roligt att ha honom hemma ett tag men jag vet inte om han tycker det är lika roligt att flytta hem till mamma och pappa ;)

Kramen på er

Längtan


Sommar och sol....

Herregud vad jag är trött på denna kyla och idag har det till och med snöat, nu får det väl räcka!!!
Trots att vi så gott som har snöfritt här i Skåneland så har vi kallt och blåsigt och jag längtar så fruktansvärt efter värme. Vet inte att jag någonsin längtat efter värme och sol så mycket som jag gör just nu, funderar nästan på att åka iväg till värmen ;)
Hittade en bild från vår mysiga strand som jag kan cykla till på fem minuter och dessa härliga bryggor är inte heller fel :)
Snälla våren kom nu, vet inte hur jag ska stå ut annars!!

Kramen

Tidningen Må Bra


Kvällens lektyr....

Ska snart krypa i säng och läsa senaste numret av tidningen "Må Bra" och denna gång fick man med boken "Sockerbomben"
Skulle verkligen vilja bli med mitt sockerberoende och även lyckas gå ner tio kilo men motivationen är helt borta, även mina raska promenader är långt borta och det finns alltid en massa ursäkter. Just nu är det kylan och blåsten som gör att jag hellre sitter i soffan och myser ;)
Jag börjar bli riktigt trött på denna kyla och längtar så efter sol och värme. Tyvärr skulle visst kylan hålla i sig i två veckor till :(

Sov gott alla fina läsare
Kram kram

Favorit i repris


Älskar lax....

Visst är det gott med lax och kall sås :)
Sitter här framför datorn mätt och belåten, var så hungrig att jag slängde i mig maten ;)

Onsdag och torsdag ska jag sitta på planeringsmöten och det kan vara riktigt jobbigt om man är van att röra på sig då man jobbar!! Morgondagens onsdag då jag ska sluta klockan 13 blir istället 16.30 men det ska nog gå bra :)

Jag har fortfarande ont i mitt knä som är ömt och svullet, nu har det snart gått två veckor sedan jag vurpade på min cykel och snart måste det väl ha läkt!! Frustrerande, irriterande och tråkigt var ordet ;(

Nu ska jag läsa bloggar och se vad ni har för er om dagarna.
Kramisar

Fotografering


Fint....

Ja denna fotografering ligger mig starkt om hjärtat, kan helt enkelt inte sluta fotografera.
Sitter också och kollar in nya kameror och är sugen på att byta upp mig men varför egentligen för det är mycket som jag inte kan med min NIKON 3000!!!!
Ibland är jag också sugen på att byta till en CANON som sonen säger är mycket bättre??
Denna bild är tagen med min kompaktkamera SONY.

I skrivande stund gäspar jag så att man skulle tro att käkarna går ur led snart men kan man sova 21.08, tveksamt eller ;)

Kramen

Revlon


Professional....

Denna hårinpackning som också ger en extra röd färg köpte jag sist jag var och klippte mig, röd färg har ju tendens att släppa ganska fort och med denna 600 nutri color creme får jag mitt hår mjukt och fire red på 3 minuter ;)

Idag har jag suttit på budgetmöte hela eftermiddagen och jag var inte hemma förrän klockan sju, så här blev det bara en smörgås och en kopp te innan jag slängde mig framför datorn ;)

Hoppas ni har en bra start på vecka 8 (sportlovsvecka)
Kramen

Vitt och fräscht i sovrummet


Vårfint....

Nu har jag gjort vårfint i vårat sovrum, fönstren är tvättade och nya vita gardiner är upphängda och det nya vita överkastet från Ellos är på plats...mycket nöjd :)
Fortfarande så tycker jag om våran säng i ek som gör rummet lite varmare mot allt det vita men smaken är som baken och huvudsaken att jag är nöjd ;)

Kramisar

Strålande söndag


Vackert...

Och vad gör jag en sådan härlig dag....jo sover!!! Vaknade för ett tag sedan, kan inte fatta att jag kan sova så mycket men kanske att jag behövde det ;) Mannen åkte till jobbet vid nio och då var jag vaken och låg och läste i sängen och sedan försvann jag i dimman och som jag drömt, ville aldrig vakna ;)

Dessa bilder togs efter Cecces och min fika igår och här är så vackert och jag längtar verkligen till sommaren då man kan ligga här på stranden eller bryggan och sola sin vinterbleka kropp. Skulle gärna sola lite solarium men efter att man har hittat lite fläckar på mig som inte är farliga men som kanske kan bli det vill jag inte utsätta mig för dessa farliga solarium som det skrivs så mycket om. Har solat ganska mycket under åren men har faktiskt blivit lite rädd då jag har tagit bort två godartade fläckar!!!

Nu ska jag fixa lite i sovrummet och där blir det att äntligen slänga ut färgen purpur och istället in med vitt vitt :)

Må så gott alla fina
Kramen

Fika med vännen Cecce


Mysigt....

I eftermiddag har jag träffat min bloggvän Cecce över en fika och en massa prat, en helt underbar människa som jag har träffat här i bloggvärlden men tyvärr träffas vi alldeles för sällan då vi egentligen inte bor så långt ifrån varandra.
Hoppas vi kan ses snart igen och tack söta du för fika och mysig pratstund :)
Jag vet att även Cecce försökte få en bild på mig men jag har verkligen fobi för foton och jag ser så hemsk och fet ut eller är det så som jag ser ut i verkligheten ;) Jag kan därför inte låta henne lägga ut en bild men jag fotade henne och hon blir alltid lika vacker och fin på bild :)

Snart ska mannen och jag äta lax, potatis och kall sås,  sedan blir det melodifestival på tv:n.
Ha en mysig kväll och många kramar.

Räksmörgås


Enkelt och gott...

Denna goda räksmörgås åt jag igår kväll och den var riktigt god kan jag lova ;)
Som ni läste tidigare så vaknade jag tidigt i morse men lyckades somna om så småningom och vaknade inte förrän halv tio.
Utvilad och på strålande humör åkte jag på en shoppingtur till Väla och denna gång hittade jag hur mycket kläder som helst som åkte med i påsen hem :)
Nu ska det plockas lite här hemma och senare under dagen ska jag träffa min  bloggvän Cecce, ska bli så roligt för det var så länge sedan vi sågs.
Ute skiner solen från en klarblå himmel denna lördag men fortfarande ganska kyligt.

Hoppas ni har det bra
Kram

Tidig lördagsmorgon!


Söt ros....

Som jag nästan befarade så sitter jag nu denna tidiga lördagsmorgon framför datorn och känner mig jättepigg, mina planer var annars att få sova länge!!
Jag somnade i och för sig redan halv tio igår då jag inte kunde hålla mig vaken längre :)
Kanske ska jag vara utvilad då!!!! men jag hoppas att jag snart kan somna om ett par timmar igen för hur kul är det att sitta uppe så här tidigt när hela huset sover och det är fortfarande mörkt ute.

Kram och kanske snart godnatt igen ;)

Trött fredag


Otroligt rött....

Nyss hemma från jobbet och det blev en timme övertid idag också, en otroligt rörig vecka och jag känner mig faktiskt helt slut denna fredag.
Gick förbi affären på hemvägen och ikväll till Let´s Dance blir det en räksmörgås för mannen och mig, enkelt och gott för en som lagat mat hela dagen och som inte har lust att göra det igen ;)
Som det känns nu så får det bli en lugn och avkopplande helg för mig och i morgon ska jag sova länge länge :)

Ha en mysig fredag och helg mina vänner
Kramisar

Två nya små böcker


För en bakälskare....

Köpte dessa små kakböcker när vi var i Båstad för en billig peng och det fanns en hel del gott i dem. Jag gillar dessa kok och bakböcker och alltid finns det något nytt man vill prova ;)
Nästa onsdag startar bokrean och visst måste man kolla in den och se om man kan göra några fynd.

Idag fick jag jobba över en timme då vi hade sjukdom på jobbet, vad gör man inte för sitt jobb ;)
Ser fram emot att det är fredag i morgon, skönt att få några lediga dagar efter en ganska rörig vecka!!

Kramisar

Miss Dee


Min vinst....

Idag kom mitt fina smycke som jag vann på Cecces blogg.
Riktigt fint, tack Emma att du drog just mitt namn ur skålen och tack Miss Dee för vinsten :)
Nu ska jag titta på svenska mästerkockar på tv:n.

Kramen

Vackra vårögon

Isadora...

Köpte mig en ny ögoskugga för någon vecka sedan av märket ISADORA som jag tycker fungerar bra och denna gång blev det en brun och ljust rosa. Jag gillar att ha ögonskugga och ögonen ser inte så trötta ut ;)

Fortfarande blåser det iskalla vindar här i Skåneland och man vill inte vara ute, jag undrar vart våren tog vägen för den var ju här ett tag och gav mig mersmak!!

Efter jobbet var jag och hämtade ut ett paket från Ellos, nu ska purpur färgen bort i sovrummet och ett vitt överkast och vita gardiner ska upp :)
Får se om jag börjar pyssla med det idag, först ska jag läsa bloggar.
Beroende JAG!!....kan jag inte tänka mig ;)

Kramen

Ett år i Skåneland


Havet...

Igår var det 1 år sedan vi flyttade från Norrköping hit ner till Skåneland och det har varit blandade känslor för mig men en sak är säker och det är att jag älskar detta hav :)
Efter att jag nu fått min nya tjänst härnere så känns det så mycket bättre, nya utmaningar, nya vänner och det känns som att jag hittat hem....äntligen :)

Nu bär det av till jobbet för min del.
Ha en bra dag och många kramar.

Blåsigt & Kallt

Röda tulpaner....

Även lilla jag fick en kärleksblomma av maken, röda tulpaner går alltid hem :) Tack min älskling!
Det blev en lång dag på jobbet idag då jag fick jobba över en timme och sedan skjutsade min arbetskollega hem mig så att jag slapp gå i denna isande vind som är just nu, burr burr säger jag bara!!
I morgon är det redan onsdag igen och lilla jag slutar redan klockan 13.00 :)

Hoppas ni har en skön kväll
Kraaam

Lucky heart!


Visst är den söt...

Denna söta lilla blomma med form av ett hjärta köpte jag till mig själv på IKEA i lördags och på blomman fanns en liten lapp med lucky heart, sött va :)

Det har gått bra att jobba trots att mitt knä fortfarande gör ont men det går åt rätt håll och snart hoppas jag att allt det onda är borta.
Vi har bara -3 grader ute men blåsten är så kall att man kan tro det är -20 grader, burr säger jag bara!!!

Här firar vi inte Alla hjärtans dag något speciellt men jag köpte i alla fall med mig gelehjärtan och chokladhjärtan till mina arbetskompisar och det blev nog mycket uppskattat :)

Nu ska jag läsa lite bloggar och slöa här i soffan och så får jag se om jag orkar något annat så småningom ;)

Kramisar

PS! Sa jag inte att denna blomma var ett lyckohjärta...nyss såg jag nämligen att jag vunnit ett jätte vackert halsband hos Cecce
Man kan inte bli annat en glad :) Tack tack!!

Alla hjärtans dag


Sött och gott....

Skickar en Alla hjärtans dag hälsning till alla mina bloggvänner!
Hoppas ni får en underbar dag.

Kramisar

Bountymuffins


Smarrigt...

Blev sugen att prova ett nytt recept på muffins som jag hittade hos Akleja, som ni vet så älskar jag att baka muffins av alla de slag ;)
Tog också mina stora muffinsformar med hjärtan och dessa blir perfekt till fikat i morgon på Alla hjärtans dag.
Här kommer receptet:
Bountymuffins
12 små eller 6 stora
100 g smör
2 dl mjölk
1/2 dl kokos
2 ägg
11/2 dl socker
1 tsk vaniljsocker
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt

100 g mjölkchoklad
1-2 bountybars (jag tog 3)
kokos (glömde jag)

Sätt ugnen på 200 grader, 175 grader till stora muffins.
Smält smöret och tillsätt mjölken.
Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och pösigt.
Rör ner den ljumma vätskan.
Blanda mjöl, bakpulver och salt och vänd försiktigt ner i smeten.
Hacka choklade och rör i, hacka även bountybarsen men spara 6 eller 12 bitar som du kan lägga i smeten innan gräddningen och de bitarna kan gärna vara lite större.
Fyll en muffinsplåt med formar och fyll ganska fullt tills smeten är slut.
Tryck i den sista biten av bounty men inte för långt ner, kan gärna synas och till sist strör du över kokos (glömde jag på mina ;)

Grädda mitt i ugnen i 12-18 minuter, något längre om du gör större muffins. Testa med sticka och de ska inte vara kladdiga.

Ät och njut

Små söta grytor


Gulliga....

Jag kunde inte motstå dessa små gulliga grytor när jag var inne i butiken Chilli i Norrköping, vet egentligen inte vad jag ska ha dom till men de var ju så söta ;)
Personalen i butiken sa att man kan göra enportioner i dem och då tänkte jag en att man kanske kunde göra en potatisgratäng i den och ställa grytan direkt på tallriken tillsammans med övrig mat.

Fortfarande är kroppen helt mörbultad efter min vurpa och det känns som träningsvärk i hela kroppen förrutom mitt knä som gör riktigt ont och som gör det lite svårt att gå för mig och hur länge ska det vara så här kan man fråga, riktigt frustrerande och tråkigt tycker jag i alla fall att det är men man får väl tacka gudarna att det inte blev värre ;)

Idag jobbar mannen ett par timmar och jag ska försöka dra ett varv med damsugaren och fördriva dagen med lite annat plock här i hemmet, förstår inte att två personer kan röra till det så mycket. Jag trodde att nu när barnen är utflugna så skulle det bli bättre ordning i hemmet men ack vad fel jag hade ;)

Önskar er alla en skön söndag
Kramisar

Kvällens kycklingwok


Mums...

Kvällens mat blev en kycklingwok och den blev så god att jag knappt kunde sluta äta ;)
Jag stekte broccoli, vitkål, morötter och röd lök och kryddade sedan med ingefära, curry, sesamolja, salt, peppar, kikkoman sojasås. Kycklingen stekte jag också med cyrry och ingefära och sedan blandade jag bara ihop allting, inget recept denna gång ;)

Nu ska jag transportera min onda kropp till soffan och soffmys framför tv:n är det som gäller ikväll, riktigt skönt om ni frågar mig :)

Mys denna afton alla fina bloggisar

Barnsligt förtjust i rosa


Vårigt....

Jag har blivit barnsligt förtjust i rosa just nu och idag när mannen och jag tog en sväng till IKEA blev det lite av denna färg i påsen.
Dock blev det inte någon lång shopping för jag har så otroligt ont i min kropp efter gårdagens vurpa på cykeln, svårt att gå på grund av mitt onda knä och sedan har kroppen, nacken börjat göra sig påminda idag :(
Tänker bädda ner mig i sängen med en värktablett och hoppas det släpper snarast och mest bekymrad är jag om jag kan jobba på måndag!!

Idag skiner solen från en klarblå himmel och isgatan som var här utanför är helt borta och det tackar vi för :)
Jag har cyklat hela vintern och nu när det var barmark hände detta!!!

Hoppas ni har det bra denna lördag
Kramen

Fredag med vurpa


Förädisk is....

Tror ni inte att det fallit stora stora snöflingor idag men som tur var stannade de inte kvar!!!
När jag cyklade hem efter jobbet och skulle precis svänga in på min gata försvann cykeln under mig och jag ramlade pladask på mage, fasiken vad jag slog mig. Blodigt knä och armbåge, vred ryggen så illa, handleden värker och knät ska vi inte tala om, nästan så tårarna kommer. Och det värsta är att det bara blir värre och värre :(
Det var verkligen isgata under mig, riktigt otäckt och vi får verkligen hoppas att jag inte är helt handikappad i morgon!!!
Ikväll blir det att sitta i soffan och titta på "Let´s dance" och tycka synd om mig ;)

Önskar er alla en härlig kväll
Kramisar

Macroobjektiv


Älskar att fota i macro.....

Jag älskar att fota i macro men just nu finns det inte så mycket man kan fota, längtar till sommaren då jag kan fota alla vackra blommor och bär i naturen. Fick ju ett nytt fint 90mm Tamron macroobjektiv i jul och detta märke är något billigare än ett NIKON orginal objektiv men riktigt bra :)

Tänk att det redan är fredag i morgon igen, mysigt då jag verkligen gillar denna dag :)
Måste även säga att jag stortrivs och längtar till mitt jobb varje dag också, nu har jag verkligen hittat hem och detta får mig att må så bra och utvecklas en massa. Livet kan inte bli mycket bättre just nu och längtan till Norrköping känns långt borta, visst saknar jag er därhemma men jag tror att Höganäs är mitt hem nu och jag hoppas verkligen att jag får stanna kvar på denna arbetsplats :)

Kram vänner

Enkelt och smidigt


Riktigt god också....

När man jobbar med mat är det riktigt tråkigt att komma hem och laga igen, därför blir det ibland halvfabrikat och idag blev det Keldas tomatsoppa och med en klick creme fraiche och ett gott bröd smakade det riktigt bra :)
Nu ropar sängen på mig!

Sov gott alla fina bloggisar

Åbackarna i Norrköping


Favoritplats....

Innan vi åkte mot Skåneland i söndags blev det en fotopromenad runt Åbackarna och denna dag var det så soligt och skönt och det märktes då det var riktigt många som promenerade här. Allt detta fina ligger mitt i stan kan man säga och här är vackert alla årstider :)

Mina beställningar som jag klantade till det med igår löste sig idag, så mina gamlingar får mat några dagar till ;)

Denna dag har också varit underbar, riktigt vårigt med solsken och fågelkvitter.
Jag har tyvärr inte varit ute så mycket även att jag kom hem tidigt från jobbet då jag idag slutade 13.00 så har dagen sprungit iväg och jag har inte hunnit med det som jag skulle ha gjort men ännu är inte kvällen slut ;)

Nu åter mot diskbänken....
Kramisar

Tidningen BAKA och nytt från CULT


Nice...

Just hemmma från arbete och utbildning och tror ni inte att jag var tvungen att åka tillbaka till jobbet då jag gjort bort mig med beställningarna, hoppas verkligen att det går att rätta till i morgon!!
Vet inte om jag törs säga att jag är trött igen men det är verkligen vad jag är ;)
I morgon slutar jag 13.00 och då får jag ta tag i lägenheten, ikväll vill jag inget göra så det så!!

Köpte nya BAKA tidningen idag och så har jag fotat mitt fina hus från CULT och det är en vårnyhet och de stora fina vaserna köpte jag för halva priset i min favoritbutik som heter Mique i Norrköping. Så nu plockade jag fram min stora Cultljusstake och fick allt det nya fina på plats :)

Hoppas ni har en mysig kväll
Kramen

Rosa och fint i badrummet


Nya tvålar....

Första arbetsdagen efter semestern avklarad och det har gått så bra, känner mig trött då jag sovit dåligt de sista nätterna och mitt onda huvud gör mig tokig. Ska be mannen om lite massage av nacke och huvud ikväll och se om det släpper.

Köpte några nya tvålar till badrummet och det fick bli rosa som kändes lite vårigt ;)
Nu ska jag plocka upp lite av min packning som står i hallen och även lite nya saker har inhandlats, ni är inte förvånade va ;)

Ha en fin kväll
Kramen

Hemma i Skåne


Sonens lägenhet...

Nu är jag hemma igen och det känns skönt, jag har haft jättemysiga dagar men det är alltid skönt att komma hem efter ett tag.
Jag har bott hos sonen som har en liten etta som han målat om och inrett och han börjar få riktigt fint där :)
Resan hem gick bra och vi stannade vid A6 för lite butiksspan och lite mat i magen och sedan har jag nog sovit hela vägen hem ;)
Nu går tvättmaskinen för fullt men annars så tänker jag ta hand om resterande packning i morgon, hur som helst blir man seg av att åka bil så länge. Jag har även en huvudvärk som hållit på nu i två veckor och som inte vill släppa, trodde först det var spänningshuvudvärk då jag börjat ett nytt jobb men nu har jag varit ledig och haft det lugnt och skönt och detta huvud gör forfarande ont, det känns som sammandragningar i huvudet och jag kanske måste ringa till vårdcentralen men jag tror alltid det värsta så jag är lite rädd :(

Snart ska jag krama kudden så att jag är pigg när jag ska upp och jobba i morgon bitti.
Kramen

Mot Skåneland igen!

Simma lugnt....

Då var söndagen redan här och så småningom kör vi bilen ner mot Skåneland igen, jag har haft några mysiga dagar med sonen, familj och vänner och känner mig riktigt nöjd :) Längtar faktiskt ner till Höganäs och det trodde jag aldrig att jag skulle säga och det känns riktigt bra för då kan inte Skåne vara så illa trots allt ;)
Hade inte tänkt åka så tidigt men nu fick jag lust att stanna på några ställen på vägen ner och spana i några butiker, till mannens glädje ;)
Sakta men säkert ska vi packa ihop och fixa ett par saker innan vi åker och jag tror även att jag måste stanna vid Åbackarna och fota lite innan vi lämnar Norrköping för denna gång.
Tack alla ni som förgyllt mina dagar här i staden och hoppas vi snart träffas igen och ni är alltid välkomna ner till oss i Skåneland...lova att ni kommer snart :))
Tack även sonen för att vi fått bo i din fina lägenhet och trots att den inte är så stor har det gått jättebra :)

Ha en skön söndag
Kramen

Lördagskväll

Norrköping....

Idag har jag suttit på på Lindahls i Hageby centrum och pratat i över tre timmar med vänner, mysigt och vi hade så mycket att prata om :) Tack Atta och Icka för mysig fika!!!

Min Norrköpingsvistelse börjar närma sig sitt slut och i morgon drar vi söderut igen, lite vemodigt men ändå skönt att komma hem till sitt.
Mannen och sonen är och hämtar thaimat, här är vi riktigt lata ;)

Hoppas ni alla har det bra
Kramen

Fika och vänner

Visst är det gott....

Visst är det trevligt att träffa vänner men herregud vad man fikar och äter, inte alls bra för mig som gått upp en del i vikt den sista tiden. Något som jag måste ta tag i ni snarast IGEN!!!
Har längtat efter dessa semlor från Lindahls men när jag väl fick en så var det inte så gott, är ingen semelfan utan brukar bara äta en till två om året så nu har jag fått min ranson ;)
Idag blir det ytterligare en träff med vänner från Smedby, gamla trevliga grannar dessutom och då får det bara bli en kopp te ;)
Sedan vill sonen att vi hjälper honom att fixa lite innan vi i morgon kör mot Skåneland igen.

Dessa dagar i Norrköping har varit riktigt gråa och trista och så är även denna lördag, tur att man gör så mycket trevligt så att dagarna blir ljusare ;)

Nu är det dags för frukost och sedan kör vi igång denna lördag
Kramen

Ljuskrona

Sååå vacker....

Denna ljuskrona hänger under en bro över vattnet här i staden och det är så vackert, blev så glad att den fortfarande hängde kvar efter vintern :)

Idag väntas ytterligare träff med vänner och jag ska snart hoppa in i duschen för att göra mig klar.
Ute är det grått och trist och jag tror till och med att det kommer lite regn :(
Kan ni även tänka er att jag saknar Höanäs och mitt jobb, jag måste vara helt knasig som ena stunden saknar Norrköping så att jag nästan gråter och nu vill jag hem till Skåneland!!!!

Nu måste jag sätta fart
Kram alla fina

En mysig dag i hemstaden


Trevligt...

Jag har haft en trevlig dag i hemstaden med både shopping och fika med vänner :)
Har också kommit på att vad är det för speciellt med Norrköping som fått mig att längta hem så fruktansvärt den sista tiden??? Visst finns min familj och vänner här men alla har sitt och man har inte alltid tid att träffas och jag kände att mitt hem just nu är Höganäs och där har jag faktiskt mitt nya jobb som jag gillar, har till och med saknat det idag ;)
Vädret här hemma har också varit blåsigt idag, precis som i Skåneland....ja det är ingen skillnad!!!!

Nu ikväll har min mamma också varit med oss och vi har ätit taccos och haft trevligt tillsammans :)
Tror också att jag kommer att sova gott inatt då jag gått två omgångar mellan Haga och city ;)
I morgon väntas ett frisörbesök hos min gamla frissa, ser förskräcklig ut i håret just nu så jag fick ett ryck och beställde en tid idag. Sedan ska jag träffa vännen Åsa för en lunch på stan :)

Det går ingen nöd på mig som ni ser ;)
Kramen

Hemma i Norrköping

Till segelbåten....

Nu sitter jag i sonens lägenhet och vad fint han fått det, han har stil grabben :)
Resan hit gick bra igår och tyvärr lyckades SJ även denna gång att få tåget försenat i 45 minuter och vad gör man på en helt obekant station i Lund? Jo står och väntar och fryser som en tok!!!
Frågan är om denna kalla väntan har satt fart på någon förkylning hos mig då jag idag har ont i halsen, fryser och näsan har börjat rinna :( Det skulle väl vara typiskt!!!

Jag skulle träffa en vän nu till lunch men hon har blivit sjuk så nu vet jag inte vad jag ska hitta på fram till 16 då jag ska träffa några vänner från mitt gamla jobb. Det blir väl att klä på sig och ge sig ner på stan en sväng, alltid träffar man väl någon för tyvärr jobbar de flesta på dagarna. Meningen var ju att sonen och jag skulle hitta på lite dessa dagar också men han fick ju komma igång och jobba igen efter ett vinteruppehåll då det var brist med målerijobb. Det är förstås bättre än att umgås med sin mamma ;)

Jag hoppas kunna fota lite under dagen och hoppas att ni kan få se något härifrån till kvällen
Kram alla fina

Hjärtan


Sött....

Detta fina hjärta fick jag av en vän och det hänger så fint i sovrumsfönstret nu :)
Här packas det för fullt då jag senare ikväll sätter mig på x2000 och rullar norrut, till mina hjärtan i hemstaden.
Jag är lyrisk som ett litet barn över denna resa, hela kroppen är i ett lyckorus ;)
Hoppas dessa tåg nu bara kan hålla tiden!!!

Fridens liljor

Regn och längtan


Vackert....

I eftermiddag och nu i kväll regnar det för fullt, känns i alla fall bättre än snö just nu ;)
Som vanligt är jag så trött och jag förstår inte vad som är på gång, idag har jag i alla fall rullat köttbullar på 15 kg färs och det känns i ryggen kan jag säga och jag fick till med jobba över i 11/2 timme för att bli klar!!
I morgon har jag kort dag och sedan bär det iväg, förlåt att jag tjatar men om ni visste hur underbart det känns :)
Nu ringde sonen och sa att han fått jobb igen, roligt men jag skulle ju bo hos honom och vi skulle umgås en massa dessa dagar!!
Ni ska också veta att jag trivs oerhört bra på mitt nya jobb, nu har jag hittat hem och jag får verkligen plocka fram allt det kreativa som finns i mig :)
Får jag nu bara komma hem till familj och vänner ett par dagar så känns det säkert ännu bättre :)

Kram alla fina bloggisar
RSS 2.0