Midsommarhelg

Midsommarkrans....
 
N och jag hade en mysig midsommarhelg för oss själva i stugan, just nu gillar vi att bara vara.
Tror att vi båda behöver semester och snart så får även vi det.
Jag försökte att få ihop en midsommarkrans och faktiskt att jag lyckades ganska bra och blommor hittade vi också ute på ängarna. 
 
Silltårta.....
 
Till den traditionella sillunchen gjorde jag även denna silltårta som var riktigt smaskig.
Tur hade vi också med vädret, inget regn och vi kunde sitta ute hela dagen och jag kunde även ha min nya sommarklänning utan att frysa och det trodde man inte riktigt dagarna innan.
 
Jordgubbstårta....
 
Gjorde även en liten tårta till oss två, en jordgubbstårta med blommor och flaggor.
Även att vi inte har någon el i stugan kunde jag vispa grädden för hand och få den i lagom konsistens.
Hittade lite prästkragar och några smultronkvistar att ha på och den smakade riktigt gott på eftermiddagen.
Ja en riktigt mysig helg och midsommar blev det och hoppas även ni hade en bra helg.
 
Kramen

Härliga dagar vid stugan

Sommardagar....
 
Oj vilka härliga sommardagar vi har fått redan, många klämdagar och dessutom har jag tagit några dagar semester. Vi har varit vid vår stuga och herregud vad jag mår bra där, jag kan verkligen slappna av och njuta av allt det vackra dä. Jag plockar blommor och sätter inne i det underbara huset men nu börjar blommorna att vissna och torkan som varit har säkert gjort sitt. Veckans regn var verkligen behövligt och denna helg stannade vi faktiskt i stan på grund av sämre väder. Jag har pasat på att städa lite och igår blev det en sväng på stan.
 
Efter veckans väderväxling har jag haft så mycket ondare och varit så himla trött, efter jag varit på stan igår sov jag i tre timmar och idag när jag städat har jag sovit i två omgångar, känner mig verkligen trött och sliten nu.
Denna vecka är ju bara fyra arbetsdagar och på torsdag bär det av till stugan för att fira midsommar. Hoppas vi kan få en solig och fin midsommar i år.
Sedan är det fyra veckor till min semester börjar och det känns ju verkligen som man börjar längta lite extra nu när fler och fler börjar sin semester nu till midsommar.
 
Nu ska jag stoppa lite i magen och sedan blir det att koppla av lite innan det är dags att sova för natten.
 
Kram alla fina
RSS 2.0