Sjukstuga!

Tulpaner....
 
Denna vecka har det varit sjukstuga hos mig, jag har varit riktigt dålig i influensa. Idag är första dagen jag orkar vara uppe någon längre tid.
Igår blev det en tur till vårdcentralen då jag hade en knivskarp huvudvärk på höger sida som inte ville släppa trots riktigt starka värktabletter, sjukvården blev oroliga och jag fick komma direkt.
I nuläget tror vi att det var mitt höga blodtryck som spökade och jag fick skämmas och berätta att jag nog glömt mina tabletter i över en veckas tid, aj aj på mig. Läkaren ringde i morse och frågade hur det var idag och hon läxade upp mig lite igen ;)
Behövde visst äta lite D-vitamin igen då jag tydligen hade en brist, samma visa förra året och jag skulle ta till det denna vinter också för jag har en burk stående i skåpet. Varför ska det vara så svårt att få i sig sådant som kroppen behöver när man är så duktig på att stoppa i sig sådant skräp som inte alls kroppen behöver, blir så trött :(
Vi är verkligen inte rädda om oss och då tror jag inte att jag bara pratar om mig själv för usch och fy så mycket skit vi stoppar in i våra kroppar. Nu har jag förstått varför så många i vårt land mår så dåligt både fysiskt och psykiskt. Inte för att jag är så mycket bättre just nu men jag jobbar på att hitta tillbaka där jag var före jul, ja det är tufft men kanske är det värt det i slutändan.
 
Kramisar

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0