Rödbetsbiffar med fetaostkräm

Gott och nyttigt.....
 
Provade för ett tag sedan att göra dessa biffar, enkelt och supergott.
Här kommer receptet:
 
Rödbetsbiffar
Skala 800g rödbetor och finriv dem.
Riv en gul lök och blanda ner i rödbetsrivet.
Tillsätt 1 tsk fiberhusk
2 ägg
1 1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
Låt svälla en stund
Stek sedan biffar i smör ca 5 minuter på varje sida.
 
Fetaostkräm
1 pkt fetaost smulas ned i 2 dl creme fraiche,, peppra lätt och riv i lite citronzest (rivet citronskal)
 
Servera sedan till en matig sallad, jag hade bladspenat, haricotsverts som jag förvällt innan, kidneybönor, rödlök och sedan på med lite olivolja och flingsalt.
 

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0