Maskrosbarn!


Fin maskros...

Har alltid fått höra att jag är ett maskrosbarn och varför är det då så, kanske för att jag alltid klarar mig. En maskros lever överallt och den kan även växa upp ur asfalt, den är stark och envis!!
Denna gång är jag inte stark, jag vill inte kämpa, orkar inte tänka framåt, jag vill att det ska vara som vanligt, som det har varit i 24 år. Även att det inte alltid varit så roligt så vill jag ha det tillbaka, det bara är så.
Han känner att detta är rätt och för mig känns det så fel, fel, fel, fel :(
Även att jag gjort en plus och minuslista så vill jag ha tillbaka det vi hade, jag vill ha tryggheten och någon vid min sida och det är dig som jag givit mitt hjärta åt i alla år och det går inte att få bort hur jag än försöker.
Nästa vecka ska jag träffa någon som ska hjälpa mig att släppa dig men varför då det är dig jag vill ha ♥
Känns så konstigt att man måste tvinga bort känslor för att den ena vill detta så mycket, visst kan man inte tvinga någon men varför i hela världen är det så svårt, varför är jag så rädd??? 
Då fick jag även börja denna lördag med tårar, jag är så trött på dessa tårar som hela tiden gör saltränder i mitt ansikte, mina röda svullna ögon som visar för alla att det inte står rätt till.
Låt människor tissla och tassla och ha åsikter och undra om vad jag skriver här på bloggen, detta är ett sätt som känns bra för mig. Varför ska man skämmas över att må så dåligt vid en sådan här kris, om det är någon som tycker det får ni jättegärna byta med mig. Ingen och då menar jag INGEN som inte har varit i denna situation kan ha åsikter om varken det ena eller andra. Detta är det mest smärtsamma jag varit med om och det önskar jag ingen och jag hade aldrig kunnat föreställa mig att detta skulle göra så ont...nej faktiskt aldrig.

Ha nu en bra lördag, själv ska jag göra mitt bästa för att ta mig igenom dagen :)
Kram alla fina som just nu följer mitt liv ♥
Ewa sa:

Det är smärtsamt att ta sig igenom men det kommer att bli bättre framöver. Ta all tid du behöver och låt det värka så länge det värker.

2012-01-21 @ 10:39:58 |
Sussie sa:

Du ska INTE skämmas. Vi är många som varit där och vet vad du går igenom. Att skriva av sej är ett bra sätt att få ut tankar och sorger. Det är en tuff resa, men det kommer en dag när du kan le och skratta igen, det tar tid men det kommer, jag lovar!!

Vad det gäller de som "stör" sej, be dom dra....

Kramar om <3

2012-01-21 @ 12:23:31 |
Anonym sa:

Vännen,

Låt allt ta den tid det tar, alla är vi olika,

man kan ju inte bara radera 24 år av sitt liv.

Känslorna kommer att finnas kvar.Men det kommer att bli bättre.

Dom som stör sig behöver ju inte läsa din blogg, be dom dra åt .....

Kramen

Har du skype ?



2012-01-21 @ 16:39:45 |
Pia sa:

glömde nog skriva namnet.

kram

2012-01-21 @ 16:40:41 |
Marie sa:

Hoppas du tagit dig igenom den här dagen och att du har fått lite tröst och stöd av din vän.

Kramar!

2012-01-22 @ 00:08:40 | http://sjovreten.blogg.se/

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0