Glutenfri musli

Nygjord musli......
 
 Nyrostad ooh god....
 
Gjorde en ny sats musli ikväll och då provade jag ett nytt recept som jag hittade.
Här kommer receptet för er som vill prova.
 
Glutenfri musli
5 dl havregryn
2 dl pumpafön
2 dl hasselnötter
1 dl solroskärnor
1 dl kokoschips
0.5 dl äppeljuice
2 msk rapsolja
1 dl torkade granatäpplekärnor (kan uteslutas för det gjorde jag ;))
1 dl torkade blåbär
 
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200 gradr och klä en plåt med bakplåtspapper.
2. Blanda havregryn, pumpafrön, hasselnötter, solroskärnor och kokoschips i en bunke.
3. Häll över äppeljuice och rapsolja och blanda ordentligt.
Fördela blandningen på plåten och rosta i 20-30 minuter mitt i ugnen, rör om flera gånger så att det inte bränns.
4. Låt svalna helt på plåten och blanda sedan ner granatäpplekärnor och blåbär och förvara sedan i en burk med lock.
 
 

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0