Nyhet i chokladhyllan!

Marabou.....
 

Har sett att Marabou släpper en ny choklad som heter Oreo men den skulle komma till butik v.7, idag hittade jag den på Netto. Ska försöka hålla den i skåpet tills på fredag, kan bli svårt då jag är så nyfiken på hur den smakar.
 
Ny vecka och det var riktigt tungt när klockan ringde vid sex i morse men när man väl är uppe piggnar man till ganska fort, har jobb vad jag vet denna vecka måndag tisdag och onsdag och det känns verkligen skönt.
Fick även ett besked från a-kassan idag och dom har bestämt att stänga av mig i 5 dagar för att jag sa ifrån om jobbet i Linköping på tre veckor. Dom tyckte inte att jag hade giltiga skäl till det då jag inte hade råd med 3000 kronor för bensin och parkeringsavgifter denna månad. Inte heller att jag inte skulle hinna i tid med den tidigaste bussen som gick på morgonen var skäl nog. Jag undrar vem ska betala då??? Är det okej att komma försent varje dag??
Dom skrev också att jag förlängt min arbetslöshet då jag sa ifrån om jobb, dom tog ingen hänsyn till att jag faktiskt fick jobb här i Norrköping istället som till slut resulterade till att jag förlängt min arbetslöshet med bara 23 timmar!!! Att jag då sparar lite pengar och mår bra har ingen betydelse tydligen.
Nog om detta, jag får vara glad att det bara blev fem dagar och jag får hoppas jag får mycket jobb framöver så at man slipper detta med a-kassa.
Är det konstigt att man har ont i hjärtat??? Ja ikväll har det varit förskräckligt vad jag har haft ont, det bara hugger och värker. Kunde knappt växla i bilen utan att skrika, konstigt och inget fel hittade man på akuten :((
 
Kram Kram
 
Eva sa:

Hej vännen förstår dig det är obehagligt men om dom inte hittar nåt fel så lugnar det väl lite,ja tänkte på en sak ja har haft samma men ja hade inflammtion i bröstbenet å det högg bara man rörde sig lite..usch och sen kan det vara stress i kombo med att man har ont i musklerna runt bröstet,läkaren sa till mig när du har ont lägg handen över det onda och känn efter om smärtan kommer utifrån och det gjorde jag och jag kände tydligt att det var så att muskeln var så spänd...det lugnade mig..kanske är det inte samma för dig men ville ändå säga det-stor kram från mig Eva <3

Svar: Tack Eva för ditt fina svar. Just idag känns det bättre men jag ska göra som du nästa gång smärtan kommer och visst börjar jag förstå att det är stress och oro det kommer ifrån. Kram på dig
Susanne

2014-02-05 @ 15:08:11 |
Eva sa:

Ps fota gärna mer-du får till så fina bilder;)
kram igen

2014-02-05 @ 15:09:21 | http://evapinglan.se

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0