Snart är det påsk!

Söta fjädrar....
 

I helgen åkte min mamma och jag på en marknad i Östra Husby, det var mycket påsksaker och själv vill jag inte ha så mycket pynt till påsk men jag hittade dessa söta små fjädrar som jag redan har satt i mitt björkris.
Idag har det varit ett riktigt busväder, regn och blåst hela dagen.
Själv har jag inte mått något vidare idag men kanske för att jag var orolig för mitt väntade läkarbesök efter jobbet.
Väl där så var alla prover som jag tog igår bra men mitt höga blodtryck var inte bra och det visste jag ju, fick blodtrycksmedicin och rekomendationer om viktnedgång och motion. Jag måste verkligen försöka nu men jag tycker att det är så svårt och då allra helst med sötsakerna för mat äter jag inte så mycket av.
Nåväl, kan andra så kan väl jag....det är bara att vara hård och bestämd som många säger till mig....hmmmm det är lätt att säga men vill jag dö i en stroke eller hjärtinfarkt?
Visste ni att sockerberoende är samma beroende som en alkoholist och en narkoman?
Tips och peppning motages gärna för nu måste tio kilo bort!!
 
Kram alla fina
 
 
Lotta sa:

Hej där.
Säger som jag alltid sagt.
Skippa alla dieter som bara ger kortsiktiga resultat så länge man håller på med dom.
Viktväktarna har hjälpt mej.
Har gått ner 17 kg.
Håller det ganska bra med hjälp av lätt mat på vardagarna men unnar mej lite extra till helgen.
Har själv ätit blodtrycksmedicin i 10 år.
Slutade med dom för ca 3 år sen.
Så efter viktnedgång o så tränar jag ju 2-3 ggr/ v
Så behövdes ingen medicin mer :)
Du har ju härlig natur utanför dörren. Raska promenader o sen lite jogging för att komma igång.
Lycka till.
Kram

2014-04-09 @ 09:52:14 | http://frissanmormor.blogg.se
Eva sa:

Håller med Viktväktarna är toppen! Man får äta ALLT men inte HELA tiden :)
När jag fick min diabets2 så slutade ja med godis och kakor helt från en dag till en annan,hade inget val liksom fick se på det som man ser på ett "gift" första två veckorna var hemska! sen gick det som en dans! fick ju magproblem å annat skit med av all stress så vikten bara steg med massor av övervikt...kände inte igen mig själv..och mådde dåligt både inom mig och utanpå kroppen... :( året var 2009 och jag har inte ätit en godisbit sen den dagen och det är ju snart 5 år! känner ingen längtan alls ska du veta! Jag kan äta kakor o bullar o glass och chips ibland om jag är sugen det klarar min kropp av nu för att jag var så hård mot mig själv där i början dom första två åren ! men ja försöker att inte äta det så ofta numera men äter ibland och har inget dåligt samvete för det å det är underbart!;) Och det där med godiset kan jag börja med igen snart om jag vill..men har satt en målvikt på 65 kilo å är strax där om 800 gram ;) så då ska jag faktiskt köpa en kexchoklad på första ggr på 5 år!! Undra om den är lika god som jag minns den? Jag har gått ner tio kilo och har några kvar men det är bra med delmål...mitt första var som sagt 10 kilo till godis och nu har jag sen 5 kilo kvar till min matchvikt på 60 kilo igen..allting går om man har viljan det sitter både i hjärna och hjärta! Detta fixar du galant heja heja å kram på dig <3

2014-04-10 @ 14:33:50 | http://www.evapinglan.se

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0