Schweizernötkaka


Mums...

Idag kommer det ett recept på en jättegod kaka som jag bakade i veckan ♥

Schweizernötkaka
100 g schweizernötchoklad
100 g smör
2 ägg
1 1/2 dl socker
2 dl mjöl
1 tsk bakpulver
1 krm salt

100 g grovhackad schweizernötchoklad

Smält smör och choklad i en kastrull på svag värme.
Vispa socker och ägg poröst.
Rör i chokladblandningen, mjöl, bakpulver och salt.
Lägg ett bakplåtspapper i botten på en form med löstagbar kant (spänn fast).
Smöra och bröa formen. 
Häll i smeten och grovhacka ckokladen och strö över kakan.
Grädda i 175 grader ca 15-20 minuter.
Kakan ska vara ganska lös.

Lycka till!!

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0