Julgranskulor


Söta....

Fick ett tips på Ann-Louises blogg om dessa söta kulor från ICA MAXI för billig peng, skickade genast mannen dit efter jobb för att köpa hem en förpackning, tyvärr fanns inte de svarta och vita som hon hade köpt och som jag helst ville ha :(
Jag är ju inte så förtjust i rött så än så länge ligger dom i....


Fruktfatet....

Det kanske också fungerar eller vad säger ni ;)

Skönt med fredag och att jag nu känner mig bättre i kroppen, på måndag hoppas att jag är igång som vanligt igen. Längtar längtar längtar ♥

Hoppas ni har en bra fredag och att inte julstressen tagit fart allt för mycket
Kramisar
Eva sa:

Kulorna var jättefina i rött skulle gärna ha dem här,hos mig är det viktigt att under julen kommer in röda inslag till julen det ger mig energi och ger värme åt hemmet.

Du har ett jättefint hem ,men när man följer din blogg känns det som du inta är riktigt nöjd och vill ha allt som alla andra har och gör och lägger ihop det till dig själv rätta mig om jag har fel.

Jag tycker du verkar vara en härlig kvinna som du är enorm duktig på att fota unika bilder. Hade bra kram och tänk på att varje människa är unik du också det som passa en kanske inte passar en själv eller hos ens hem.

Är du frisk från din förkylning nu? Jag drabbades också och är inne på min elfte dag men kände i går att det kommer vända men jäklar vad det tagit ner min ork,jag hade tänkt att ta fram pynt och baka tidigt men ack det fick jag lägga åt sidan måste hämta kraft och gå ut på små promenader men det blir jul ändå och till helgen ser jag fram mot en julfest med vår stads lucia och där man kan köpa hembakt bröd och kakor så jag får ta med mig lite pengar och fylla frysen på så sätt till att börja med.

2011-12-05 @ 11:45:58 |
Susanne sa:

Eva: Du har nog rätt i dina tankar, jag blir aldrig nöjd och vill hela tiden att det ska hända saker.

Sedan jag började blogga vill jag ha allt som andra visar, är så lättpåverkad och det finns så mycket fint som man kan pryda sitt hem med ;)

Tack jag är en härlig kvinna som älskar att fotografera och jag kommer nog alltid vara en orolig själ som vill handla, förändra och drömma :))



Kramen

2011-12-05 @ 19:17:36 | http://gronanyanser.blogg.se/

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0