Kvällens middag


blev en skink och broccolipaj......

Nu är jag igång i matsvängen igen, har ju en hungrig son boende här nu ;o) Nu är det slut på kvällar med smörgås och te eller lite fil och flingor. Man tager vad man haver och därför blev det en skink och broccolipaj med lite ost och äggstanning och till det är god sallad. Riktigt gott med paj tycker jag :o)

Idag har det regnat konstant hela dagen och jag kan fortfarande inte se något ljus på himlen. Vi behöver regn men jag hoppas det inte håller på för länge bara!!!
Har även bakat lite, får se om det kan bli en bild här på bloggen ;o)

Dagens besök på AF gav inte så mycket men jag fick i alla fall svar på mina frågor. Har fått några timmar här i kommunen framöver och hoppas det kan bli mera.

Nu ska jag ta tag i diskbänken och om regnet avtar lite kan jag tänka mig en promenad, idag är förresten sista dagen på denna stegtävling men jag hoppas att jag kommer att vara duktig på att gå även i fortsättningen.

Ha en trevlig kväll
Kramen
linda sa:

Du är så välkommen. Pajen ser verkligen god ut, något att prova:)

2010-06-07 @ 17:30:50 | http://aklejatrend.blogg.se/
Marlene sa:

Mm, ser smaskigt ut! :)

2010-06-07 @ 21:02:33 | http://bymarlees.blogg.se/
Pia sa:

hej tjejen, kul att se lite pa din sida. hos oss nere i Grekland skinner solen varje dag. vi stormtrivs och njuter hela dagarna, har varit pa lite utflykter och shoppat en hel del. mycket fina saker att kopa finns det. skont att se att du har det bra, vi hors i nasta vecka. Kramar fran alla oss i Grekland

2010-06-07 @ 22:34:49 |

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0