GAD

Söta små violer.....
 
Generaliserad ångestsyndrom innebär en ständig ångest och oro för allehanda problem som kan uppstå i livet.
Den som lider av GAD, för lider gör man, oroar sig så gott som dagligen och har svårt att kontrollera sin oro. "Tänk om tankarna" avlöser varandra på löpande band, vilket gör att kroppen ofta är på helspänn. Någon fullständig rädsloreaktion handlar det inte om utan snarare en förhöjd beredskap utifall att.
Sjukdomen är dubbelt så vanlig hos kvinnor som hos män och debuterar i allmänhet i vuxen ålder.
 
Ja idag har det varit härligt höstväder och jag och hunden tog en lång promenad efter jobbet och det dröjde inte så långt innan ena benet började göra ont att jag knappt kunde gå men jag kämpade vidare. Helt plötsligt slog det mig att herregud det är ju den 25:e idag och då skulle läkaren kontaktat mig i morse och dessutom skulle jag träffa en fysioterapeut idag klockan två och klockan var tre. Detta har aldrig hänt mig tidigare men jag har hela tiden varit inställd på att det var i morgon, sååååå pinsamt. Måste ringa i morgon och reda ut detta och ikväll har jag svårt att somna på grund av det, jag vill liksom ta tag i det på en gång och inte behöva oroa mig hela tiden. Märker också att min omgivning  tycker att jag är jobbig, sonen sa till mig igår "jag får panik av ditt tjat" och vad tänkte jag då.....jaha nu har jag sårat honon och tänk om han också har något ångestsyndrom när han säger panik.
Ja den senaste veckan har det varit extra jobbigt i huvudet men hoppas det lugnar sig.
Nu ska jag släcka ner och försöka sova, allt ordnar sig.
 
Kramen
 
 
Lotta sa:

Hej. Jag har en dotter som är högkänslig. Jag känner ju dej sen vår kockutbildning och mycket stämmer in på dej. Väldigt starka reaktioner på allt. Gråter mycket o tänker mycket.Analyserar. Reagerar med ångest o ångestattacker.
Jag läser nu en bok som min dotter tycker att jag och många andra i hennes omgivning ska läsa för att förstå henne o hennes reaktioner.
Den Högkänsliga människan. Konsten att må bra i en överväldigande värld. Av Elaine N Aron. Ett förslag att läsa både för dej och dina nära. Kram.

2018-09-26 @ 11:43:03 | http://www.frissanmormor.blogg.se

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0