Livet går vidare....

Blåklockor och prästkragar i oktober.....
 
 
 
Gjorde en krans att hänga på dörren....
 
För två veckor sedan var vi ute vid stugan och tittade, helt otroligt att det växte både prästkragar och blåklockor fortfarande.
Jag blev sugen på att göra en liten krans att hänga på dörren så jag samlade ihop lite av varje och fick till slut ihop denna och jag tyckte den blev fin.
 
Veckorna rullar på och jag kämpar med värken, har fått prova en ny medicin som jag blev ännu sjukare av, smärtan ökade och jag blev ledsen och fick ångest av den och ville inte leva längre så den fick jag sluta med.
I onsdags fick jag äntligen min röntgen av ländrygg så nu är det bara att vänta in resultatet. Jag kämpar med mina övningar från rehab tre dagar i veckan och jag går mina promenader men inte blir det bättre snarare tvärtom.
Fick öka på den medicin jag redan äter i fredags för att se om det kan lindra smärtan lite till, biverkningar med trötthet och illamående direkt men det känns redan bättre så detta kanske fungerar.
Visst går det upp och ner och idag har varit en låg dag för mig, jag har varit ledsen, gråtit, haft ont och kännt att livet har ingen mening och finns det någon lösning på detta onda, hur länge ska man orka och dessutom kommer saknaden av sonen som jag inte träffat på över sex år.
Jag är fortsatt sjukskriven 50% i två veckor till, vi vill invänta resultatet från röntgen för att kunna gå vidare.
 
Vintern närmar sig och det har blivit riktigt kallt ute men någon snö kom det inte hos oss denna helg. Jag har varit frusen så jag tog ett bad i min lilla badbalja och det var riktigt skönt men dessvärre så blev kroppen ondare efter det, märkligt!!
 
Dessutom har jag varit några vändor hos veterinären med min hund, hon hade fått ett litet sås i ögat. Ja inte underligt då hon hela tiden ska in i buskar och så. Det blev en tråkig kostnad för mig som inte får så mycket lön då jag är sjukskriven men man måste självklart ta hand om sina djur och på en vecka har det nu läkt fint.
 
Nu är det dags att sova och jag hoppas hoppas att jag kan sova i natt, har haft riktigt jobbiga nätter ett tag nu.
Kram och sov gott

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0