Vackert!

Vackra färger.....
 
När vi åkte hem från landet för några veckor sedan stannade vi på vägen för att fotografera denna vackra himmel men det var lite svårt att få bilden rättvis.
Känner att jag måste ta mera bilder med min kamera för jag mår verkligen bra av att fotografera. Denna höst och vinter har inte varit den bästa för mig.
Har svårt att hitta något positivt i livet då min värk är värre en någonsin. Min ländrygg är helt paj och min ishiassmärta har tilltagit igen. Domningar i ben och fötter, svårt att gå och riktigt jobbigt på jobbet. Efter en hel dag tar jag mig knappt hem och väl hemma sover jag i över tre timmar.
Läkarna bara pumpar i mig en massa medicin som jag blir helt avtrubbad av, känns som jag är påverkad varje dag och dessutom går jag upp i vikt av dem. Har slutat sedan en tid tillbaka och försöker klara mig utan, i alla fall de starkaste.
De var två år sedan en operation planerad för just denna ishiassmärta men en vecka innan på återbesöket så hade denna smärta blivit bättre och operationen blev inställd, ja ingen var gladare än jag men nu är den visst tillbaka....samma smärta.
Idag blev det för mycket av allting och chefen skickade hem mig för att vila, i morgon blir en lite kortare dag.
Återhämtnig och jag måste släppa på mina krav. Jag kan inte vara den duktiga hela tiden, jag kan inte göra allt som jag gjorde tidigare, jag kan inte vara alla till lags, jag kan inte hjälpa alla, jag kan inte tänka och älta hela tiden.  Jag har också förstått att jag är en högkänslig person HSP och om detta ska jag berätta en annan dag.
 
Kram och god natt
 

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0