Äntligen!

Körsbärsblom....
 
Nu tror jag att våren är här i alla fall, har haft helt underbara dagar nu men idag är det regn men man ser att det blivit grönare ute efter allt regn som kom igår och idag.
Hoppas att det vänder till helgen då planen är att åka till landet och sova över hela helgen, har tagit ledigt på måndag då det är valborg och blir då ledig i hela fyra dagar.
Längtar så otroligt mycket ut dit nu och börja städa och fixa.
Då jag inte mått så bra på ett tag är det nu fokus på mig att göra saker jag mår bra av och landet är ett sådant.
Jag pratar med en kurator en gång i veckan, jag övar på att andas och göra avslappning. Jag måste också öva mig på att orka en hel dag och då gäller det att prioritera. Ja och hur lätt är det när man är van att alltid finnas till hands och vara duktig och prestera.
Susanne det är allvar nu säger min läkare och kurator men ändå är det så svårt.
Ja det går upp och ner och visst är det jobbigt ibland och man tappar helt gnistan att leva och kämpa.
Känns ändå som att det blir lättare nu när det är ljusare och man har sommaren framför sig.
Visst blir man glad av alla blommor som exploderar ute, idag sprang jag på dessa ljuvliga rosa körsbärsblommor och visst gör det något med kroppen, ja i alla fall för mig.
Jag bröt av en liten kvist, förlåt men jag vill så gärna ha med en hem.
 
Önskar er en mysig tisdagskväll
 
Kramen
 
Sandra sa:

Jag har oxå pratat med en psykolog... angående min barndom och att jag var medberoende... men att hitta sig själv... är inte lätt... man måste släppa allt vad sina måsten.att vara till hand mm mm ... här och nu måste du va.. när jag får det jobbigt.. sätter jag mig i en fotölj i köket.. sjunker ner och andas...... frågar mig själv.. vad ska jag prioitera först... andas och tänka..och vara i nuet.... jaa det här går först... sen det här... och det spelar ingen roll om gräsmattan inte blir klippt eller disken inte blir gjord precis då du har tänkt.... för det är det du ska lära dig... att vara i nuet. Gräsmattan kanske blir klippt om 2 dagar,,, spelar roll.. den blir ju klippt i alla fall...
Bara några exempel.. på tankar.. att tänka eller verktyg du har fått av din kurator. Med det jag skriver vill jag inte hacka på dig eller se ned på dig... utan att du ska se möjligheterna.. som finns i dina tankar.. Jaa jag vet..det kanske låter flummigt.. men det är så svårt att skriva ner.. hur man tänker... men de verktyg som du fått av din kurator ska du använda.. och tänka efter..
kram Sandra

Svar: Tack du har så rätt det du skriver. Det är inte lätt men det går sakta sakta framåt och jag tror att jag måste se på detta lite mera på allvar........det är min hälsa det handlar om som läkare och psykolog säger. Kramar till dig
Susanne

2018-04-25 @ 22:50:07 |

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0