Lördag!

Vackert....
 

Sov ganska länge denna lördag men kom i alla fall iväg och kunde handla det sista som jag glömde att köpa igår till kvällens middagsgäster till nio, det är så skönt att slippa trängas med alla människor en lördag ;)
Jag åkte iväg med joggingbyxor, munkjacka och inget smink, det var tur att jag ingen mötte som jag kände haha.
N har åkt iväg för att kolla på sin son som spelar innebandymatch idag, själv håller jag på och plockar och fixar. Tycker att det är så skönt att få vara för mig själv ibland, har verkligen behov av denna ensamtid.
Nästa vecka kommer N:s barn och då blir det full rulle med aktiviteter igen, jag skulle ljuga om jag sa att det inte är lite jobbigt att börja om med mindre barn igen.....ja man har ju gjort detta tidigare liksom och känner sig färdig med det. Jag vet också att det var mitt val och att jag visste det innan jag gick in i detta men jag trodde det skulle vara enklare, råd mottages gärna av er som suttit eller är i samma situation.
 
Nej nu ska jag fortsätta här hemma.
På återseende....puss och kram ♥
cecce sa:

Hm…förstår att det är ett dilemma, men jag har inte så många goda råd att ge. Försök hitta ensamtiden för att ladda dina batterier och gör mer av sådant som du tycker är kul. Kanske det hlälper lite:-)

Kram Cecce

2014-10-08 @ 09:32:27 | http://www.ceccesblogg.se
Anonym sa:

Det gäller att inte ta på sig mammarollen för mycket. De har ju redan en mamma. När de kommer till er är det ju i första hand sin pappa de ska umgås med. Där måste ju du och N komma överens om hur mycket du ska delta i aktiviteterna. Du kanske inte behöver vara med hela tiden? Då får du ju också engentid som vi ju alla behöver ibland.

När de är hos er är det era regler som ska gälla men det är viktigt att det är N som förmedlar dem mot barnen. Annars finns risken att du blir betraktad som "boven" i dramat.

2014-10-09 @ 13:28:56 |

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0