Natt och dagkräm

Eucerin....
 

I senaste boxen från GlossyBox fanns dessa små söta burkar, en natt och en dagkräm från Eucerin.
Perfekt då mina börjar ta slut, ska bli spännande att prova dessa. Någon som provat?
Har alltid använt natt och dagkräm och har heller inte så många rynkor vid 48 års ålder och om det nu har med dessa krämer att göra vill jag ha osagt ;)
 
Igår var jag hos kiropraktorn och fick mig en rejäl omgång i både nacke och rygg, jag var riktigt stel denna gång tydligen och frågan är om jag inte måste gå en gång till.
Jag är i alla fall hemma från jobbet då jag känner att jag behöver vila ryggen och nacken, ja inte bara ligga eller sitta för det vet jag inte är bra men risken för att få ett riktigt ryggskott fanns där och då kunde ja bli liggande en längre tid och det vill man ju inte.
Denna värk som jag får i nacken och som sedan går ner i ryggen är en typisk reaktion på stress och jag vet med mig att jag var riktigt stressad på mitt senaste jobb för att hinna med allt som den ordinarie kokerskan hann. Jag var ensam i ett nytt kök, jag skulle laga mat, baka, göra beställningar, hitta alla saker, diska, lära mig grytor och ugnar osv..
Jättekul och jag klarade av denna utmaning och fick mycket beröm men det tar mycket på krafterna att gå från det ena köket till det andra. Inget kök är det andra likt och alltid en massa nya intryck med nya människor och hur man arbetar.
Jag är stolt att det går så bra som det gör och att jag törs ge mig in på dessa utmaningar, tråkigt att bli sjuk som vikarie men även vi och kanske ännu mera vi kan bli sjuka av detta farande.
Ja ni vet ju att jag hoppas på en fast tjänst snart, jag söker och söker och inte trodde jag att det skulle vara så svårt när jag lämnade Skåne för snart tre år sedan.
 
Kramisar

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0