Grönt är skönt!

Finaste kudden...
 
Jag gillar grönt och har nog alltid gjort det, gillar det både i kläder och heminredning.
Dessa kuddar från IKEA fick flytta hem till oss då det blev kärlek vid första ögonkastet ♥
Visst har IKEA mycket fint till en billig peng och nu vill jag ha in lite färg i huset, vet dock inte riktigt var jag ska ha dessa men någonstans får de säkert plats ;)
Det händer så mycket spännande i mitt liv just nu och det känns som att den sista pusselbiten har fallit på plats, i slutet på veckan kanske jag vet om det förblir och jag kan berätta för er.
Jag kan inget annat än att hoppas och göra mitt bästa :))
Nu ska jag ner och kolla på Farmen och deras intriger, skulle egentligen inte titta då jag blir så irriterad på vissa människor i detta program.
 
Kramisar
cecce sa:

Vilken fin kudde:-)!!
Vad roligt att du har något spännande på gång! Det är du värd! Håller tummarna för att allt går i lås!

Denna gången åker jag till Sthlm med Isak. Han fick det av mig i julklapp. Blir nog inget tillfälle att till att träffa någon annan….inte vad jag planerat i alla fall. Har liksom vikt denna helgen till sonen:-) Möter upp min syster och hennes son också.

Planerar åka till Sthlm tillsammans med min kollega en helg i mars också…men kanske inte är läge just då att göra Norrköpingsstopp:-)

Kommer gärna och hälsar på dig. Hade varit kul att se hur ni har det:-) Ser så fint ut! Vi får planera in något helt enkelt!

Kram Cecce

2014-02-12 @ 09:22:37 | http://www.ceccesblogg.se

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0