Alla har inte råd med Mikael Kors!!

Snygg....
 
 Snygga detaljer....
 
 Blått foder.....
 

Ja alla har inte råd med Mikael Kors, har förstått att det är riktigt hett just nu bloggvärlden.
Jag hittade denna som jag blev förälskad i, en Italienare med märket Fiorelli.
Många fack, snygga detaljer i silver då de flesta andra väskor har guld och blått fint foder ♥
Dock heller inte så billig och för det priset förväntar man sig kanske en väska i skinn men icke sa nicke, jag köpte den i alla fall efter många diskussioner med mig själv ;)
 
För övrigt vaknade jag med en ond hals och en lite snorig näsa idag, vill verkligen inte bli sjuk nu när jag fått ett vikariat på fem veckor som jag börjar på i morgon.
 
Ha en bra söndag
Kramsar
Anonym sa:

Hej, jag har råd att köpa en sådan väska , men gör inte det ändå . Varför har inget behov av att köpa likadant som alla andra suktar efter och tycker är inne för dagen. Jag väljer att köpa det jag gillar. Om jag sen hittar den hos GEKÅS i Ullared . Eller i väskbutiken i Varberg . Eller någon annanstans spelar ingen roll. Kan även hitta riktiga godbitar på second hand . Jag gillar kläder och sätta samman . En tunika kan jag ändra om till en scarf. Det jag tycker är så dåligt med alla bloggar är att det finns igen kvinnlig bloggare som skriver om ekonomi. Sen ser man väldigt mycket produktplacering hos bloggar, men det framgår inte.
Lycka till med med jobb och glöm inte vi tänker ofta på det vi inte har ,men sällan på det vi har.

2014-02-24 @ 12:09:44 |
Kajsa sa:

Skit i vad andra har o tycker o var dig själv!!!Det var inte länge sen du skrev här att du inte kunde ta ett jobb i Linköping(?)för du hade inte råd med bensinen dit,sen fick du inte pengar från a-kassan.Varför köpa en dyr väska?du kanske ska ta hjälp mot ditt shopping beroende,Ibland undrar jag vad du vill uppnå med den här bloggen egentligen...

2014-02-25 @ 06:15:09 |
Susanne sa:

Ja du Kajsa, raka besked här på bloggen. Jag har faktiskt väntat på denna kommentar och förstår din reaktion. Ibland måste man unna sig något och allt framgår inte det jag tidigare skrivit. Kanske någon snäll köpte denna väska, kanske jag haft ganska mycket jobb så jag hade råd med den. Jag tycker om att handla men tror inte jag är beroende så att jag behöver ta hjälp men du kanske vet det? Denna blogg är min dagbok där jag kan skriva om både roliga och tråkiga saker. Jag lägger upp bilder då jag älskar att fota och dessutom lägger jag gärna ur recept då jag älskar att laga mat och baka. Det är valfritt om man vill läsa och jag förstår att man kan ha åsikter men man får inte glömma att allt i detalj kommer inte fram här och du kanske inte vet hur regler och sånt är med a-kassa.
Kram Susanne

2014-02-25 @ 06:35:54 | http://gronanyanser.blogg.se

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0