En mulen måndag!

Söta små blommor....
 
Då var det måndag igen, en gråmulen måndag dessutom. Hade gärna haft lite sol och kunnat sitta ute och njuta lite.
Känner mig just nu så trött, sover dåligt på nätterna och funderar så mycket och då mest på jobb.
Går fortfarande som timvikarie, blir inringd när det behövs och ibland får jag längre perioder med jobb och vet då innan att jag ska jobba. Att veta innan är helt klart bäst för mig annars stressar jag upp mig och kan inte sova en blund på natten för att jag kanske blir väckt klockan sju och behöver åka någonstans för att jobba. Känner att detta inte håller i längden och att jag verkligen inte mår bra av det. Andra säger tänk inte så mycket utan kör på bara det ordnar sig men tyvärr fungerar jag inte så. Jag behöver veta och planera mina dagar lite, kan jag ta en läkartid, kan jag klippa mig, hunden behöver en ny vaccination osv. Ja detta tar knäcken på mig känner jag och jag tittar och söker de jobb som finns men som sagt inte det lättaste.
Kroppen tar stryk också jag har aldrig haft så ont i nacke och rygg som jag har just nu, det har blivit många besök hos kiropraktorn som konstaterar att jag har inflammationer i ryggen och det beror på stress och att jag spänner mig hela tiden.
Nu har jag fått gnälla av mig lite och visst känns det lite bättre ;)
 
Önskar er en bra start på veckan
Kramisar
Bella sa:

Låter inget vidare för dig... Förstår stressen, måste vara jättejobbigt att liksom aldrig kunna planera sina dagar och det funkar ju inte om du inte får sova. Hoppas verkligen att jobbiten löser dig för dig snarast...

Styrkekram Bella


Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0