Ny tidning i brevlådan!

Nya Elle Mat&Vin....
 
Igår låg denna underbara tidning i postfacket och man blir glad av att bara se det vackra omslaget.
Alltid en massa smarriga recept och bilder, ja jag älskar denna tidning :))
 
Min axel och arm värker fortfarande men jag har bestämt mig för att jobba de timmar jag fått i morgon och i helgen, långtråkigt att gå hemma och armen gör lika ont i stilla läge.
Känner mig inte alls på humör idag, tårarna rinner och jag vet inte riktigt varför..................
Har visst redan glömt bort mitt positiva tänkande som jag skulle börja med igår ;)
Nu ska jag krypa ner i ett varmt bad som massören rekomenderade och hoppas det känns bättre efteråt.
I eftermiddag ska jag till optikern igen, håller på att prova ut progressiva linser och det var inte det lättaste om man säger så. Ser inte alls bra med dem och får hela tiden testa något nytt men snart kanske det blir bra får vi hoppas. Funderar på att operera så jag slipper glasögon och linser men då måste dom byta linsen i ögat också för att ålderseendet inte ska komma i alla fall med tiden. Kostar en del och vågar man, är det någon som gjort denna operation? Berätta gärna för mig.
 
Kramisar
Anonym sa:

Min make ,har gjort linsbyte operation , det blev inte hundra. Han blev deprimerad . Han måste använda läsglasögon idag när han jobbar vid datorn. 50 000kr kosta det . Blev inte alls som han trodde. Får använda ögondroppar för att han blir torr i ögonen. Svårt med ljus och mörkerkörning blir som en gloria om lamporna. Det kommer inte bli bättre för de har gått in med laser också efter för att korrigera. Tro ni vi är trötta på medmira reklamen här. Vet inte på hur många återbesök det blivit, åtskilliga.

2013-04-11 @ 20:32:10 |

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0