Fröbröd


LCHF...

Detta är det bästa brödet av de olika LCHF bröd jag har bakat och fort går det att slänga ihop också.
Har visat receptet tidigare men nu kommer det igen :)

Fröbröd
1 liten ugnsplåt
3 ägg
3 dl riven ost, gärna västerbottenost, cheddar eller prästost
1 msk majonäs
2 msk keso
11/2 tsk bakpulver
ca 5 dl frön, jag brukar ha sesamfrö, hela linfrön, solrosfrön och pumpakärnor

Sätt ugnen på 225 grader
Blanda ägg, ost, majonäs, keso och bakpulver i en bunke.
Tillsätt sedan fröna och blanda ihop till en smet.
Bred ut smeten på en plåt klädd med bakplåtspapper och tryck ut den med hjälp av en sked. Smeten ska bli ganska platt.
Grädda mitt i ugnen cirka 15 minuter eller tills brödet får en vacker gyllenbrun färg.

Enkelt och gott

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0