Virkligheten!


Ny söt bok...

Hittade denna gulliga bok med en massa gulliga virkade figurer men först och främst föll jag för dessa godbitar. Nu ska jag ge mig på att virka och det har jag inte gjort sedan skoltiden så chokladbollen och dammsugarna var visst för nybörjare ;) Sedan är bara frågan om vem som är intresserade att få dessa min mamma sa starkt ifrån!!!
Kanske finns det något litet barn som gillar att leka med dessa men först ska jag få ihop det och snart kanske ni får reda på det ;)

Annars känner jag mig lite piggare idag, febern är fortfarande kvar och kroppen är lite skakig så jag tror att jag ringer och blir hemma i morgon också, ingen mening att stressa till jobb utan ta några extra dagar så att man är säker på att man är frisk ordentligt.
Det blir ju Stockholmsresa nästa helg och då vill man vara frisk och för er som nu tänker jobbet då...så längtar jag dit också :) Jag har förstått att det som skrivs här kan tolkas lite hur som helst och det tycker jag är synd, måste man ha sådana bekymmer och åsikter om andra människor, jag bara frågar????
Jag mår bra och älskar mitt jobb på alla sätt och vis.... även om det är stressigt och jag måste jobba över ibland så betyder det inte att jag vill beklaga mig.
Jag älskar mitt jobb och skulle kunna vara där hur mycket som helst just nu för vi har så många bra förändringar på gång och vem vill inte få klart på det omgående :)

Min lilla mormor vill tydligen inte bli bättre, fortfarande kan hon inte prata och inte gå :(
Min mamma var hos henne igår och då var hon knappt kontaktbar och ville bara sova, usch och fy, hon som var uppe och sprang i början på förra veckan!!

Nu ska jag krypa ner i sängen igen och läsa boken "Kriget är slut" av Morgan Alling, riktigt bra och man får vara glad att man sluppit en sådan uppväxt. Han är ett riktigt maskrosbarn som överlevt detta!!

Kram alla fina som läser min blogg för att ni gillar den och inte för att ni är nyfikna och ska hitta fel.
arbetskamrat sa:

På ren svenska: SKIT i vad andra tycker!!!! Jag älskar din blogg och läser varje dag.

Tycker att både du och din sida är helt underbar.

Kramizar

2011-03-17 @ 17:18:10 |
Ann-Louise sa:

Skönt med goa arbetskamrater när man är sjuk och får skit för att man är sig själv på bloggen. Strunta i vad folk skriver och fortsätt som du gör!



Vilken tid kommer ni fram på torsdag? Orkar/vill ni ses redan då?



Kram

2011-03-17 @ 18:24:24 | http://annlouisesvarld.blogg.se/
agge sa:

Åh vad kul att du ska till stockholm nästa helg!!!

Här är en till som ska dit...Jag och dottern åker dit på fredag och hem igen på söndag. Ska bli kul.

Vi ska kolla på Romeo & Julia.Krya på dig!!! Kramiz på dig...:)

2011-03-17 @ 20:48:56 | http://farmoragge.blogspot.com/

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0