Buzzador


För känslig mage....

Jag har startat ett samarbete med Buzzador och denna gång är det Bifiform Balance det gäller.
Välfungerande mage - varje dag
I tarmen finns en naturlig uppsättning av av goda och onda bakterier. För många räcker det för att magen ska må bra. För andra kan de naturliga bakterierna behöva stärkas för att slippa en orolig och uppblåst mage.
Kosttillskottet Bifiform Balance hjälper de goda bakterierna och motverkar de onda.
Mjölksyrabakterierna i Biliform återställer den naturliga balansen i tarmen. Tabletterna innehåller en hög koncentration av mjölksyrabakterier som kan balansera tarmfloran tack vare sin levande bakteriekultur. Endast en tuggtablett om dagen med smak av hallon och apelsin gör susen för att komplettera och gynna magens bakterieflora.

"I våra tarmar finns ungefär ett kilo bakterier. När kylskåp och frysboxar slog igenom på 1950-talet minskade mjölksyrningen som konserveringsmedel och idag har många svenskar färre nyttiga bakterier i sina tarmar"

Jag har en vän som provat dessa tabletter nu i en vecka och hon har nästan blivit av med sin uppblåsta mage helt och det är ju verkligen positivt och hon är så glad för det :)

Kramen
Josefin -Happy Days- sa:

Ja nu avslöjar jag snart vad jag har för hemligt tissel o tassel för mig så kika in imorgon så kommer en stor ledtråd. ;-)Kram o ha en fin kväll!

2011-03-30 @ 21:28:25 | http://landhagen.blogg.se/happydays/
cecce sa:

Hade du ett paket till mig??:-) Provar gärna! Vart kan man köpa dem annars?Blev det något bak? jag bakade chokladsnittarna nu i kväll. De blev hur goda som helst:-)Kramar

2011-03-30 @ 21:48:59 | http://ceccesblogg.blogg.se/
Bella sa:

Dessa tabletter är verkligen kanon både jag och mamma har ätit dem och är jättenöjda :) Gott att dem fungerar även för dig!Kramar Bella

2011-03-30 @ 21:49:16 | http://bellasvagtillbaka.blogspot.com/
Ann-Louise sa:

Vill prova vet du! Skicka gätna, jag betalar portot!Hoppas du har det skönt i vårvädret. Mysigt kunna promenera vid havet på väg till/från jobbet! Man längtar ju ut hela tiden!Kram

2011-03-30 @ 22:02:43 | http://annlouisesvarld.blogg.se/
Gabriella sa:

De kanske passar perfekt för min dumma mage!

2011-03-30 @ 23:19:13 | http://gabriellamalki.blogg.se/
cecce sa:

Hej vännen!

Hoppas du haft en fin jobbdag!

Du...var kan man köpa tabletterna??Kramar

2011-03-31 @ 18:32:17 | http://ceccesblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0