Tårarna tar aldrig slut!


En favoritbild....

Vet inte vad jag ska ta mig till, det är så många frågor och besked som väntas och tror ni inte att dessa människor är lediga i mellandagarna :(
Pressen är stor och just idag håller jag inte ihop, på jobbet går det bra men när jag kommer hem så bryter allt samman och dessa helger gör inte saken bättre. Om det gick så skulle jag gärna gå i ide som björnarna just nu och vakna upp när allt har blivit så bra som det kan bli!! Jag har en plan som skulle vara bra för mig och jag skulle känna mig trygg men varför ska det vara så enkelt...nej allt ska bara göras svårare hela tiden!!
I de flesta hem planeras det för nyårsaftons pompa och ståt, det ska dukas vackert och maten ska vara så fantastiskt och för mig gör det så ont att se och läsa detta just nu.
Visst önskar jag er alla ett GOTT NYTT ÅR och att ni får en jättefin start på nya året och ni har säkert förståelse för att jag känner så här just nu ;)

Kram alla fina
Anonym sa:

Jag känner likadant inte för jag vet vad som hänt dig,men för mig väntar nya året en skilsmässa.Så att fira nyår med pompa och ståt och god mat fina kläder känns mycket främmande. Värsta är att det är inte bara jag som mår dåligt även barnen har inget fint minne av denna jul.

Jag funderar om man kan skingra tankarna med en bok. Kram

2011-12-30 @ 19:43:42 |
Susanne P sa:

Snälla hjärtanes...

Jag vill inte fråga vad som hänt.

Jag ville inte tränga mej på.

Men jag hoppas innerligt att du får ordning på det som drabbat dej.

En stor kram till dej! ♥

2011-12-30 @ 22:40:30 | http://www.susannep.blogspot.com

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0