Fisk med smak av Italien


LCHF....

Igår provade vi ytterligare ett nytt recept på LCHF fisk, tyvärr lyckades jag inte få till någon bra bild men riktigt gott var det.
Här kommer receptet:

Fisk med smak av Italien
4 portioner
2 dl hackad fryst spenat
400 g vit fiskfilé
10 soltorkade tomater
4 dl creme fraiche
2 msk tapenade
2 tsk grön pesto
3 dl riven smakrik ost
salt och peppar

Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg spenaten i botten på en ugnsform och lägg fisken ovanpå.
Strimla de soltorkade tomaterna och blanda med creme fraiche, tapenade och pesto.
Salta och peppra.
Bred creme fraiche-röran ovanpå fisken och toppa med osten.
Gratinera i mitten av ugnen ca 25-30 minuter.

Servera med blomkålsris eller blomkålsmos och en enkel grönsallad.
Servera och njut.

Blomkålsris
4 personer
Riv ett stort blomkålshuvud på den grövsta sidan av rivjärnet. Släpp sedan ner i kokande vatten ca 10 sekunder.
Häll av i durkslag.
Färdigt!!

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0