Vilken härlig dag


Rååbesök och en härlig fika med vän......

Tänk vad livet kan bli trevligt på en gång!
Idag har vi varit i Råå och besökt Madde i blomsteraffären och gått en sväng genom den lilla staden och även besökt stranden. det blev lite shoppande och lillkatten har redan försökt att förstöra något gulligt som jag köpte till matbordet :o(
Senare på eftermiddagen hade jag en träff med goa Anne som var på besök i Helsingborg, vi hade inte så lång tid på oss. Vi tog en fika på Expresso House och pratade och pratade, vi hade så trevligt och tiden gick alldeles för fort. Men vi sa att vi måste träffas snart igen :o)

Imorgon ska jag träffa Cecce, perfekt med goa vänner och mys när det känns lite tungt i livet.
Är det dumt att jag slutar på mitt nya jobb och hoppas på något nytt nu när det hänt så tråkiga saker?? Eller ska jag kämpa vidare och låtsas som ingenting, känns exra tungt nu när gårdagens händelse kom fram. Vet ju fortfarande inte om det är sant och om det är sant och man har blivit så sviken hur ska man då uppträda på jobbet??? Nej det skulle aldrig fungera så detta har fått mig till ett beslut tror jag.......!!!

Hoppas ni haft en bra dag och att ni har en mysig kväll
Kramisar

cecce sa:

Ses i morgon vännen!

Hör av mej när jag är på väg!!



Kramar

2010-05-14 @ 21:48:46 | http://ceccesblogg.blogg.se/
Susanne P sa:

Ha nu en helt underbar dag med din "bloggis"!

Jag ser (i mitt inre) hur ni myser och fikar gott och har massor med tjejsnack.... :)

Kram

2010-05-14 @ 21:57:33 | http://www.susannep.blogspot.com/
Carolines hemligheter sa:

Låter som du haft en skön dag och har en skön lördag framför dig, att rensa tankarna bland goda vänner är ett bra recept när livet känns lite tungt! Hoppas att allt löser sig till det bästa, om man är ärlig mot sig själv och tror på sin egen förmåga så brukar det ju göra det :-)

Stor kram!!!

2010-05-14 @ 22:31:25 | http://jagsaracaroline.blogg.se/
Annica sa:

Hej vännen,härligt att du har haft en underbar dag,

fina bilder du tar.Jag ska ta mej i kragen o kolla in hos dej lite oftare,hör av mej nån dag.

Ha det gott,o följ ditt hjärta.



Sov gott Kraam

2010-05-14 @ 22:31:52 |
Milla sa:

"Känns" som du tvekat lite hela tiden till detta jobbet så inte är det väl dumt att sluta egentligen...du har säkert inga problem att hitta något nytt jobb. Det handlar ju mycket om arbetskamrater...stämmer inte det så stämmer inte jobbet. Hoppas du kommer fram till rätt beslut och det ordnar sig alltid i slutändan...på något märligt sätt :)

Kram och ha en skön helg!

2010-05-14 @ 22:51:59 | http://memillakilla.blogspot.com
jessi sa:

Hoppas allt ordnar sig till det bästa. Jag hoppas du får klarhet i vad som är rätt för dig. Jag tycker du ska prata ut med den här personen, fråga rakt ut vad som har hänt. Våga prata om det och om hon erkänner så berätta att du blir besviken och vill förstå varför hon gjorde så. Istället för att tro att hon har gjort något som du inte vet säkert.



Jag tror att det finns nästan inga arbetsplatser utan energitjuvar, det går inte komma ifrån dem. Det gäller att hitta dem som är bra och tanka energi från dem. Men är det såklart bara energitjuvar på ett jobb så orkar man ju inte med det i längden.



Sen har jag lärt mig att skaka av mig andras beteende och inte låta det påverka hur jag mår. Jag kan bara styra mina reaktioner och hur jag förhåller mig till det som händer omkring mig. Annars skulle livet bli jobbigt om jag lät andras negativitet påverka mig. Tyvärr finns det energitjuvar överallt men jag vill inte ge dem makt över mitt känsloliv. Det brukar hjälpa mig att tänka så när jag känner att jag blir ledsen över andras beteende. Då kan jag lättare skaka av de tankarna och känslorna för inser att det är inte värt det. De är inte värda att jag lägger energi och tankar på dem. Då väljer jag istället tänka på de personer i mitt liv som ger mig glädje!



Många KRAMAR!

.

2010-05-15 @ 00:00:43 | http://lyckoljus.blogg.se/
Camilla sa:

Med goda vänner blir dagen alltid underbar.

Tråkigt det där om ditt jobb.

Nu vet jag inte vad som har hänt men jag skulle nog stanna kvar samtidigt som jag söker ett annat jobb.

Ha det bäst!

Kram!

2010-05-15 @ 08:29:22 | http://cammo69.blogspot.com

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0