Sommar sommar sommar


Jag njuter för fullt......

Jag säger bara UNDERBART!
Här händer inte så mycket, jag solar och myser i detta sommarväder och snart ska jag iväg på vägning. Dock inte lika mysigt nu när jag gått upp en del igen :o(

Hoppas ni också fått njuta av solen denna underbara dag
Kramen
Sus sa:

Jag gillar egentligen inte heller min allt för blekfeta kostym...jag har inte ens vett att fritera den :S Brunt fett ÄR snyggare än vitt!!!

Jag har däremot varit låg och medelviktig fram tills för 10 år sen...våg vägrar jag att ställa mig på...nuförtiden är jag medelöverviktig (sa min gynekolog?? SKRATT från mig, snäll karl, var säkert bara för att jag SKULLE våga sluta röka:)

Övervikt med en stor koncentration på cylinderform från haka tom. gump. Allt exakt allt är endast pg. av gottit välmående i överflöd. Icke att förglömma med en kombination av ett lugnare liv :)

Tänker...promenader, stegräknare, viktväktarmat, sundare, vettigare, mindre fet...vad har hittils hänt? INGET!Får ta nya tag i...i... en annan dag :-DKraaaaaaaaaam (är det sååå viktigt egentligen? ;)

2010-06-29 @ 18:00:15 | http://blomtoken.blogg.se/
Emma sa:

Tjenixen snygging!Hur gick de på vägningen? Kom ihåg de jag sa, att man ska njuta & unna sig de man vil ha : - )Nu sitter vi & kollar på fotboll på terassen här på hotellet! Gott gott : - )Värmen är verkligen underbar!KRAMAR

2010-06-29 @ 20:36:32 | http://jemsi.blogg.se/
Milla sa:

Deppa inte, du vet ju hur du ska göra även om det är svårt :) Jag har också ökat några kilo nu under vår/sommar men det är bara att ta nya tag...men visst känns det hopplöst ibland.

Kramis!

2010-06-29 @ 20:45:38 | http://memillakilla.blogspot.com
Bella sa:

Härliga sommarbilder du visar i de senaste inläggen, det har verkligen varit ljuvliga dagar nu sista veckan. Tråkigt att du inte trivs med din egen kropp, försök att inte deppa ihop utan njut av livet goda i lagom doser, lättare sagt än gjort, men jag hoppas du kan unna dig utan allt för dåligt samvete nu sommar...Kramar Bella

2010-06-29 @ 21:59:23 | http://bellasvagtillbaka.blogspot.com/
Annas inspiration sa:

Åj jag bara älskar ALLA dina bilder, du är sååå duktig!!!!kramar

2010-06-30 @ 15:35:49 | http://annasinspiration.blogg.se/

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0