Mulen dag på landet


Härligt hus på landet.....

Idag har vi tillbringat några timmar på stan och lite shoppande blev det som vanligt. Vi hade en himla tur då vi reklamerade ett par skor som mannen köpte sist vi var här uppe och de gick sönder efter ca fyra veckor och skomakaren kunde inte laga dom. Mannen hade slängt kvittot men vi tog en rövare och försökte med en reklamation i alla fall och visst fick vi byta :o) Så dagens ros till Eurosko i Norrköping!!

Eftermiddagen tillbringade vi hos vänner som flyttat ut till landet i ett gammalt mysigt hus, perfekt läge här ute i skärgården men idag har det varit regn och rusk så vi gick aldrig ut till vattnet och klipporna.
Innan vi åkte hem tiggde jag till mig några kvistar med pioner från trädgården, dom hade två stora buskar en doftpion och en bondpion :o)

Väl hemma blev det lite rester från gårdagens mat och givetvis en liten tårtbit till ;o)
Hoppas även ni haft en bra dag

Kramen

bella sa:

TACK snälla för din grattishälsning!!!Stort grattis till din son i efterskott till studenten, och jag önskar honomn all lycka i framtiden :)Vilket charmigt hus dina vänner köpt, tänk att gammalt kan vara nog så fint som nytt...Hoppas du får en trevlig helgKramar Bella

2010-06-11 @ 21:53:19 | http://bellasvagtillbaka.blogspot.com/

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0