Hur vackert kan det vara ute just nu


Såå underbart vackert.......

Visar mycket vinterbilder just nu på bloggen men jag kan inte sluta att tycka att det är så underbart vackert med denna snö och när solen även tittar fram kan det inte bli bättre :o)

Ikväll har jag haft besök av min goa vän M och blev dessvärre tvingad att gå med i Facebook för att vi lättare ska kunna hålla kontakten när vi flyttar och det kanske är en bra grej ;o) Jag hittade många vänner på sidan, en del ville vara vän och en del inte men det är väl upp till var och en och jag gråter inte för det, jag har så många goa vänner!!!!
Men jag tycker nog detta med bloggande är roligare men jag får väl vara med ett tag så jag får se vad jag tycker efter ett tag.
Jag räknade ut att det är 40 dagar kvar innan vi flyttar och vad jag längtar........ Nedräkningen har börjat och ni kommer säkert att tröttna på mig efter ett tag ;o)
M pratade även med mig idag om att de ville ha en liten fest med mig innan jag flyttar och då skulle alla fina vara med, det kommer att bli riktigt sorgligt men trevligt såklart. Men gråta kommer jag absolut att göra kan jag lova.

Nu ska jag göra mig i ordning för att krypa i säng och jag hoppas verkligen jag kan sova för natten till idag vaknade jag klockan 02.00 och somnade inte om förrän klockan var 04.00, inte så roligt att ligga och vända och vrida sig i sängen ;o) Och när klockan ringde 05.30 kan ni ju gissa hur jag kände ;o)

Kram och godnatt alla fina
Bella sa:

Jag kan inte heller se mig mätt på det vackra vinterlandskapet ute, bäst att passa på då vi åker till Thailand på torsdag :)



Alltid trevligt att träffa vänner och en avskedsfest kommer säkert bli kanon!! 40 dagar inte långt kvar nu, tror tiden kommer gå fort tills flyttlasset går och det ska bara bli roligt att få följa din flytt till Skåneland!



Sov gott vännen



Kramar Bella

2010-01-05 @ 22:50:44 | http://bellasvagtillbaka.blogspot.com
jessi sa:

Det var ju en mysig idé med fest! Jag är inte med i facebook, räcker med bloggen! Men låter smidigt nu när du ska flytta,kan ha kontakt med alla så.



KRAM

2010-01-06 @ 10:41:39 | http://lyckoljus.blogg.se/

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0