Sista dagen på Asp


Min sista dag på Aspgården......

Nu har jag jobbat min sista dag och nu väntas flytten. Jag har tagit tjänsteledigt från jobbet så vem vet, jag kanske snart är tillbaka ;o)
Jag har bakat mina cupcakes och bjudit personalen och de gamla på dem. Jag fick även en present av vårdpersonalen och det hade jag inte räknat med så jag blev riktigt paff!!! Fick ett fint halsband, blomstercheck och ett fint kort där det står "kommer att sakna dig" på. Blir riktigt rörd, har bara varit på denna arbetsplats i nio månader och ändå fått sådan bra kontakt med dessa härliga människor och jag vet inte när jag hade så här trevligt på jobbet senast :o) Tack snälla ni för presenten och all respons jag fått, jag slutar med flaggan i topp och det är tack vare er. Ni har fått mig att tro på mig själv, att jag är duktig och bra. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst som ni gjort för mig utan att ni ens kanske har tänkt på det :o) Tack, tack och jag kommer att sakna er.

Det blir en lugn kväll där jag måste landa efter dagen. Snart blir det"halv åtta hos mig" och eventuellt kommer mannen hem :o) Vi har inte setts på två veckor, så jag saknar honom.

Må så gott alla underbara bloggare
Kramen

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0