Längtar till sommar och hav


Här vill jag vara en varm sommardag.......

Redan onsdag och bara fyra dagar kvar tills flyttlasset går och jag tror faktiskt jag längtar just nu för det ska bli så spännande och nytt. Tänk vad man kan ändra sig snabbt och vem vet, ikväll kanske jag gråter igen ;o)
Fick sova ganska länge idag och det var skönt för jag tror att jag behöver det.

Denna onsdag blir det fortsatt plock i hemmet, tror det mesta har packats ner men jag behöver ytterligare några kartonger så jag ska snart ta bilen ner till flyttfirman och se om jag kan få några till. Måste även en sväng till affären och handla lite men vill inte handla för mycket nu, så tråkigt att behöva frakta med det till Skåne. Lite kan man säkert fylla upp sonens kyl och frys med skulle jag tro, min lilla stora pojke som ska få klara sig själv nu när mamma flyttar 40 mil bort. Känner mig så elak ibland men jag tror och jag vet att han tycker det är kul att få bo själv och få klara sig själv. Jag har världens duktigaste och finaste pojkar och jag bara älskaaaaaar dem så mycket. En liten tår trillade visst på kinden ;o)
Som tur är så har han både flickvännen och lilla mormor kvar i stan och jag hoppas de tar hand om honom på ett bra sätt :o) Den stora har ju klarat sig själv utan släkt och vänner till en början i Stockholm, han är en riktig äventyrare, önskar jag var lite som honom ;o) Han har förresten bokat flygresa ner till oss i Höganäs nästa vecka, sååååå roligt!!!!!
Nej nu måste jag sluta babbla men det är så skönt att skriva av sig............................

Må så gott alla mina kära bloggare
Fridens liljor
jessi sa:

Ja tänk vilka ljuvliga somrar du kommer uppleva nere i Skåne!!!



Dina söner kommer klara sig fint, du har ju fostrat dem o du finns ju där ändå i tankarna o mentalt i deras liv o stöttar!



KRAM

2010-02-10 @ 13:09:57 | http://lyckoljus.blogg.se/
Josefine, Blåeld sa:

Längtar också efter ljus och värme!



Dina söner kommer att klara sig utmärkt, men det är klart att det måste kännas konstigt att plötsligt vara längre ifrån varandra...



kram!

2010-02-10 @ 14:06:17 | http://blaeld.blogg.se/
agge sa:

Skönt att du mår bättre idag!:) Gud vilken härlig bild! Är det du som har fotat? Har du nåt emot om jag lånar den?Ha en skön dag! Kramiz på dig...:)

2010-02-10 @ 14:29:10 | http://farmoragge.blogspot.com/
Jeanette Lindvall - FOTOBLOGGEN sa:

å grym bild! jättefin

Ha en bra kväll

Kram

2010-02-16 @ 17:28:16 | http://www.sunstreet21.devote.se

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0