Välkommen fredag


Träd som inte mår så bra....

Då var det äntligen fredag igen, älskar fredagsmys :o) Ikväll har jag tänkt bjuda på bakad potatis, räkröra och en krispig sallad. Vet inte vad det är på tv:n då Let´s Dance är slut, kanske blir det att kolla på en film.

Jag är ledig och tog därför en skön sovmorgon, kan visst sova för jämnan just nu ;o) Lilla Helge och jag har legat och myst i sängen, han är för go den katten. Efter kastreringen har jag redan märkt stor skillnad, han är inte alls lika vild och springer omkring och sitt skrikande har också minskat :o) Skönt då han var riktigt jobbig ett tag!!

Fotade dessa träd hemma i Norrköping, träd som i ett litet område alltid står i vatten och har därför dött. Såg nästan lite spökligt ut när vi gick förbi. Observera den riktigt blåa himlen, långt ifrån vad vi har här i Höganäs just nu :o(

Ska ner till lilla staden och hämta några saker som jag beställt till vår kökslampa, något som jag la på något bra ställe och som jag inte skulle ha bort under flytten. Nu är dom i alla fall helt borta!!! Är även sugen på att köpa lite flera blommor,  vita penséer ska det nog bli. Så trevligt med en massa blommor i krukor på vårat loft, så mysigt när man kommer hem och blir välkomnad av alla fina blommor vid entrén ;o)

Må så gott denna fredag
Kramen
fia sa:

ja träden må¨r nog nte så bra men jag tycker dom är vackra på sitt sätt och va fint det blir med vita penseer .

kram .

2010-04-09 @ 14:23:49 | http://ajaxen.blogg.se/
Carolines hemligheter sa:

Den blåa himlen hade gärna fått flytta hit till Stockholm och byta plats med den gråtunga massa som envist ligger över hustaken och stör vårkänslorna ;-)



Hoppas att du får en skön (och solig) helg, kramar!!!

2010-04-09 @ 14:25:12 | http://jagsaracaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0