Det blommar i Höganäs


Åhhh vad det blommar.....

Ja då var man ensam igen, föräldrarna har åkt hem och mannen jobbar. Vi har haft några mysiga dagar tillsammans och vi ses snart igen då det blir student i Norrköping den 10/6.
Idag kommer det bli en slappardag med lite promenader, måste ju få ihop lite på stegräknaren så att jag inte får ovett på jobbet ;o)

Mamma och jag fotade alla blommor som kommit den senaste veckan, nu går det undan kan jag säga. Läste i gårdgens tidning att maj månad skulle bli jättevarm och skön så det ser jag fram emot.

Nu ska jag klä på mig och gå ut och en timme sedan ska jag läsa ikapp alla bloggar och kommentera lite för det har varit dåligt med det nu när vi haft besök.

Hoppas att ni alla har det bra och många kramar från mig
Camilla sa:

Ja...det ska bli en varm sommar har jag läst....på min blogg ;)

Ha en bra dag och kram på dig!

2010-04-28 @ 10:08:01 | http://cammo69.blogspot.com
Emma sa:

Åh så glad jag blir då jag läser att Maj månad ska bli varm & go! : - )Idag är jag också ledig & några prommisar lär de bli.

Duktig du är som använder stegräknare! Gjorde jag också för något år sedan & det var riktigt KUL. Fast då hade vi en sorts tävling. Har ni de också?Önskar dig en fin ledig dag!KRAAM

2010-04-28 @ 12:30:30 | http://jemsi.blogg.se/
Mamma mina sa:

Om du vill följa min blogg så kan du lämna ett meddelande på min melj så kan du får inloggnings uppgifter :)

blondis81@hotmail.com

kram kram

2010-04-28 @ 12:45:49 | http://blondis81.blogg.se/
Emma sa:

Men 6000 steg är väl bra?! Men de finns ju inget skönare än att gå nu när de börjar grönska!Jens vill alltid följa med till Gekås för de finns mycket till herr både i klädesväg,prylar till bilen,till trädgård osv. Så jag lovar att han inte blir besviken då ni åker dit! ; - )KRAMIS & ha en mysig lill-lördag!

2010-04-28 @ 15:11:58 | http://jemsi.blogg.se/
Emma sa:

Det kommer ju att passa perfekt att ha med sig gubben då de öppnar en sportsbar inom kort inne på varuhuset! ; - )KRAMEN

2010-04-28 @ 15:40:39 | http://jemsi.blogg.se/

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0