Nu är jag redo för vintern


Naturen, me like......


Nu på morgonen har jag varit och bytt sommardäcken till dubbade vinterdäck så nu är jag redo för halkan :o)Känns lite konstigt att åka med dessa däck när det är barmark och så blir det ett sådant oväsen i bilen men nu är det gjort och det känns så skönt!! Man får riktigt bra service när man kommer till bilverkstaden som tjej, jättebra för mig som inte är så bra på bilar men kanske blir man lurad då också ;o)???

Igår kväll var jag och tränade BodyPump igen, har inte varit på säkert 3 veckor och det känns i kroppen idag kan jag lova. Men måste komma igång igen fast tiden räcker inte till just nu, har en massa möten denna vecka!!
Efter dagens möte ska jag ta mig tid med en fika hos min fantastiske vän M.

Jag förstår er som inte varit på Ullared att ni är avskräckta efter detta program på tv, visst är det trångt och tråkiga lokaler men dessa udda personer har jag aldrig stött på och vi har haft turen att komma när det inte är några köer varken in eller ut. En bra tid att komma är vid 13.00 eller senare. Jag älskar att gå där och fylla vagnen med en massa fint, dock handlar jag inte för 27000kr för så mycket finns det inte ;o) Jag tycker det är en kul grej och åker gärna en gång per år :o)

Ha en bra dag alla fina

Kramisar

Gabriella sa:

Hon var ju helt galen människan, shoppaholic!

Jag skulle nog behöva åka till Ullared...men det får bli i sommar!

2009-11-03 @ 20:09:07 | http://gabriellamalki.blogg.se/

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0