Regnig juldag!


Julmys......

Nej så tråkigt! Vaknade idag av att det regnar ute och så fort snön försvinner :o( Kunde den inte få ligga kvar ett tag till nu när det var så fint ute!!!! Men man får väl vara glad att vi fick en vit julafton för det händer ju inte för ofta.

Julafton blev en mysig dag med god mat, en massa gottis och även fina julklappar :o)
Tänk vad man äter, fullkomligt trycker i sig mat och man kan ju inte säga att man mår så väl av det, nej man känner sig som en stoppad korv ;o) Men i morse när man vaknade var man lite sugen igen så det blev en skinkmacka och den chokladen som man lämnat kvar i chokladasken för att man inte gillar den smakade riktigt bra idag ;o) Även i kylskåpet finns det massor av julmat kvar så den äter vi upp idag och det som inte går åt får åka i sopporna. Tycker att jag gör mindre mat för varje år men det blir alltid en massa över :o(
Tänker ibland på hur mycket tid man lägger ner på denna julafton igentligen, mat, klappar, godis, bak, städning och att allt ska bli så perfekt. När man sedan är där så går dagen så fort och man kan känna, herregud vad mycket man fixat och donat för denna dag! Jag älskar julafton men jag hoppas ni förstår vad jag menar......!!!

Denna juldag blir en lugn dag med slöande framför tv:n kan jag tänka, hade tänkt mig en liten promenad efter all mat men inte nu när det regnar. I morgon väntas arbete igen!!!

Ha nu en skön dag så hörs vi snart igen kan jag lova. Jag ska titta lite om jag kan få ihop några bilder från julafton som jag kan lägga upp här lite senare.
Kram alla fina
Ann-Louise sa:

God dag!

Ja vad man håller på för en enda dag, även om den är speciell och man tycker om den, så tänkar man att nästa år ska jag inte...

Här blir det lite risgrynsgröt och skinksmörgås innan vi åker till svågern. Skönt komma bort och få se hur nån annan har det och få lite andra intryck!!Önskar dig en skön slappardag med familjen. Lite regnigt här också så snön lär försvinna.Kramar!!

2009-12-25 @ 10:21:25 | http://annlouisesvarld.blogg.se/
hilja sa:

Tack för en mkt trevlig julafton och god mat.

stor kram

2009-12-25 @ 11:37:33 |
jessi sa:

God fortsättning Susanne! Ja nog var man mätt igårkväll... hihii.. Idag blir det mer lagom av gottis. Här snöar det men går inte ut för är ju så föryld, bäst o kurera hemma!Kul o kika in här o kolla in dina julbilder sen!

För mig blir det också slappardag, filmer o tidningar... mysigt!

2009-12-25 @ 11:53:44 | http://lyckoljus.blogg.se/
Diana - Gravid ♥ sa:

God fortsättning!Hoppas att du hade en underbar julafton! Kram, Diana

2009-12-25 @ 11:57:53 | http://dianasblogg.blogg.se/
Hatte :) sa:

Hej!

Kan inte låta bli att kommentera det faktum att vi snor och gnor för en dag som om det gällde liv och död;) Men nog vill man ha det julmysigt och för att få det krävs allt detta slit ;)

Sitt lugnt och mys idag. Vädret vill absolut att vi stannar innne:)

Hatte

2009-12-25 @ 11:59:53 | http://rodhakensjunger.blogg.se/

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0