Jag älskar choklad


Denna fina bok fick jag av sonen i julklapp.......

Nu har jag fått ytterligare en jättefin bok, i den finns alla möjliga goda recept med choklad :o)
Jag säger till varje nyårsafton att på det nya året ska jag sluta med dessa sötsaker men det är så himla svårt för det är ju så gott!!! Då detta år varit ganska turbulent i mitt liv så har det även blivit en del tröstätande!

Som sagt så har 2009 varit ett mycket tufft år och det kände jag redan förra nyårsafton, jag sa här hemma att jag inte gillade det nya året och mycket riktigt så blev det, lite läskigt. Men jag tycker att jag kan gå in i det nya året med flaggan i topp, jag har kämpat för allt det negativa som hänt skulle bli så bra som möjligt och jag känner mig stolt att jag varit så stark. Jag har fått många verktyg på vägen som gjort att jag tänker annorlunda, tänker på mig själv mera, att jag ska må bra, inte bry sig om vad andra tycker och säger för det finns så många avundsjuka och elaka människor som man inte behöver lägga sin energi på. Jag är stolt för den jag är, jag har en fin och omtänksam man, två undebara grabbar, jag är duktig på att baka, har ett fint hem, många underbara vänner och släkt, det finns så mycket som man kan vara glad och stolt för men ändå vill man bara ha mera. Stanna upp och var nöjd med det man har är något som jag lärt mig. Kan också känna att mitt nyfunna intresse för fotografering har fått mig att stanna upp och se det vackra som finns runt omkring oss. Även denna blogg och alla underbara människor som finns här har givit mig så mycket. Tack snälla ni för att ni finns :o)

2010 kommer till en början bli ett mycket händelserikt år men åt det positiva hållet :o) Ny hemstad, ny bostad, förhoppningsvis ett nytt jobb, nya vänner och en har jag redan funnit i Skåneland och vi får inte glömma en annan nyfunnen vän från Stockholm som jag också gärna träffar igen fast vi kommer att bo så långt ifrån varandra :o) Ja det ska bli riktigt spännande och se vad som kommer att hända detta år.

I morgon jobbar jag till halv fyra så jag vill passa på att önska er alla ett GOTT NYTT ÅR och hoppas ni får en bra start på 2010!

Nu ska jag börja förbereda maten lite inför morgondagen

Kram alla fina
Emma sa:

Tack detsamma vännen! : - )



Ditt år verkar har varit tufft. Precis som mitt. Men man lär sig så mycket på vägen & de gäller att stå på sig & tro på sig själv!



År 2010 tror jag kommer att bli ett bra år! Ditt ser mycket lovande ut. Flytt & nytt jobb + alla vänner du kommer att skaffa dig nere i Skåneland! Det måste kännas underbart att starta om på nytt!



Ta hand om dig vännen & ett GOTT NYTT! KRAMAR

2009-12-30 @ 20:03:17 | http://jemsi.blogg.se/
Ann-Louise sa:

Man blir så glad när man läser ditt inlägg, hur du lyckats vända det negativa till förväntan och att du ser framåt och inte bakåt!! Starkt Susanne - var stolt.

Du är en härligt spontan tjej så det kommer att lösa sig galant i Skåneland. Jag hoppas verkligen vi kan ses igen fast du flyttar längre bort Kanske har man en anledning nu att komma till Skåne i sommar med maken? Har ju inte utforskat den delen av Sverige än och finns du där blir det ju roligare. Hade vi bott närmre hade du gärna fått kommit hit i morgon och firat nyår med oss. Vi blir hemma i lun och ro!



Kul att du gillar min tavla. Man kanske borde ta emot beställningar där man får välja färg och budskap ha, ha??!! Den har fått en egen plats nu och jag är nöjd!!



Ha en fin kväll!



Kramisar

2009-12-30 @ 20:46:02 | http://annlouisesvarld.blogg.se/
Linda sa:

Vill önska dig ett riktigt Gott Nytt År och hoppas att du får en fin Nyårsafton imorgon



Många Kramar

2009-12-30 @ 21:14:20 | http://lindablogg.blogg.se/
Josefine, Blåeld sa:

Det verkar som att du kommit till många insikter under 2009, nu blir det ännu bättre 2010! Jag vet att det kommer att funka bra i Skåne!



Många kramar och ett Gott Nytt År! Tack för en fin blogg med tänkvärda ord och vackra bilder!

2009-12-30 @ 21:23:30 | http://blaeld.blogg.se/
jessi sa:

Jag tror på ett toppenår för dig nästa år! Efter regn kommer solsken o du har lärt dig mkt under år 2009 låter det som. Det är värdefull livskunskap att ha med sig i framtiden!



Gott nytt år vill önska dig! Tack för dina fina bilder, fortsatt fota!

2009-12-30 @ 23:25:10 | http://lyckoljus.blogg.se/
Annas inspiration sa:

Hej vännen



Blir glad av att läsa dina ord, du har kommit långt med en jättebra inställning.

Är säker på att flytten till skåne kommer bli toppen!



GOTT NYTT ÅR!

2009-12-31 @ 08:37:45 | http://annasinspiration.blogg.se/
Camilla sa:

Fina och kloka ord du skrivit.

Att tänka positivt är nog bra fast det kan vara svårt i bland.

Jag önskar dig ett gott nytt år.

Och här kommer en stor nyårskram till dig från mig.

Krraaaaaaaaaaam!

2009-12-31 @ 09:18:02 | http://cammo69.blogspot.com
mina sa:

Gott nytt år gumman.Hoppas att julen har varit en skön helg som min har varit med mina nära & kära.Ha nu en skön nyårsafton.kram kram

2009-12-31 @ 13:45:34 | http://blondis81.blogg.se/
Susanne P sa:

Jag önskar dej ett Gott Nytt År!

2009-12-31 @ 13:47:50 | http://susannep.blogspot.com
ANNICA sa:

GOTT SLUT o GOTT NYTT ÅR önskar jag dej och din familj. KRAM KRAM

2009-12-31 @ 14:02:08 |
Eva sa:

hej vännen !!!!!!!!!! vill önska dig ett gott nytt år ju!! kram kram kram

2009-12-31 @ 14:34:25 | http://evapinglans.webblogg.se/
Susannes Liv sa:

Vilken härlig positiv inställning! Jag hoppas verkligen att du får ett superår 2010 och att du finner många fina nya vänner nere i skåneland.



kraaam

2010-01-02 @ 13:07:31 | http://susannes.blogg.se/

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0