Söndag


Sonens tandemhopp....

Satt här och kollade gamla bilder och hittade sonen när han skulle göra sitt tandemhopp som han fått i studentpresent förra året. Han var precis lyrisk när han landat :o) Jag skulle jättegärna testa men jag är så feg :o(
Han blev filmad från det han hoppade från planet och resan ner till marken igen, så häftigt att se när dom svävar över molnen och kinderna fladdrar i ansiktet av trycket ;o) Det måste vara ett minne för livet!!!!

Idag vaknade jag av en riktig smärta i sidan på ryggen, vet inte om jag legat tokigt eller om det är sviter efter gårdagens träning. Hoppas det går över under dagen för så här vill jag inte känna, aj aj!!!

Jag har haft ett litet sår på ett gammalt ärr på magen i några veckor nu som jag opererade för 42 år sedan och som aldrig vill läka!
Igår klämde jag lite och pang så sprack det och ut kom en liten tråd mer knut och allt!!! Lite äckligt jag vet men är det inte otroligt att den legat där sedan jag var en liten bebis på ca 6 månader ;o)

Ha en fin söndag

Annelie sa:

hej Susanne,

Ja visst finns det mycket att välja på,det är så svårt att bestämma sig :)! häftigt med tandemhopp, men JAG hade heller aldrig vågat, hehe! Krya på dig och hoppas att ryggvärken går över!

ha en fin söndag!

kram annelie

2009-08-30 @ 10:46:00 | http://hoswestbergs.blogg.se/
camilla sa:

Jag tycker att du ska gå till en läkare så han få ta en titt på ditt sår på magen.

Ha en fortsatt trevlig helg.

Kram.

/Camilla.

2009-08-30 @ 10:48:29 | http://cammo69.blogspot.com
Ann-Louise sa:

Vad scary liksom att det kan ligga kvar sååå länge men kroppen ordnar det själv som jag brukar säja och nu är den ju borta. Hoppas det läker nu.



Jag skulle aldrig våga hoppa heller men förstår att det måste vara en häftig känsla att sväva fritt.



Önskar dig en skön söndag och att ryggvärken går över.



Kramar

2009-08-30 @ 12:31:22 | http://annlouisesvarld.blogg.se/
jessi sa:

så läskigt... och helt otroligt, kanske därför det inte läkt. Kolla med läkaren så det inte blir problem efteråt. Hoppas träningsvärken ger med sig!



Kram

2009-08-30 @ 23:01:14 | http://lyckoljus.blogg.se/

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0