Fotoskola


Glottern....

Jag är med i en fotoskola hos Happydays och denna första gång ska vi lära oss att ta bilder med olika vinklar för att göra bilden mer spännande. För övrigt har Josefin en jättefin blogg med underbara bilder och så kommer hon ju från Norrköping :)

Ja nu är vi hemma från ett mysigt midsommarfirande med vänner i min hemstad Norrköping, resan dit och hem gick bra men man är rätt seg efter 4 timmar i en bil.
Innan vi åkte i förmiddags var vi ute på föräldrarnas land och fotade denna mysiga sjö Glottern, oj vad man har badat mycket där :)

Hoppas ni haft en mysig helg
Kramen
Bella sa:

Wow, vilka fina bilder du tagit! Gillar också hennes blogg och kul att hon delar med sig av sina fotokunskaper.Ser ut som att du haft en toppenmidsommar och kul att få se kort på dig :)Hoppas söndagen varit bra!Kramar Bella

2011-06-26 @ 21:11:25 | http://bellasvagtillbaka.blogspot.com/
Josefin -Happy Days- Följ min fotoskola och vårt husbygge! sa:

Åh vilken rolig bildidé att fota vinklar på Glottern, snyggt! Lägger in dig i länklistan. :-)Vad roligt att du var förbi o kikade på husbygget, det är nog inte svårt att känna igen huset från bloggen om man ser det i verkligheten så du såg säkert rätt. Nästa gång får du väl kika in på en fika när du har vägarna förbi för snart går ju flyttlasset. ;-)Kram!

2011-06-26 @ 21:35:26 | http://landhagen.blogg.se/happydays/
Alexadra sa:

Så härliga bilder från eran Midsommar!

Roligt med fotoskola, ska kika in på hennes blogg =)Kramen

2011-06-27 @ 08:01:05 | http://alexeys.blogg.se/
M sa:

Härligt motiv på bilderna!

2011-06-29 @ 22:37:58 | http://traningpag.blogg.se/

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0