Våren är här!

Vårbukett....
 
Äntligen så är nog våren här, vi har haft en riktigt solig och fin helg här i Norrköping.
Plockade en liten bukett med snödroppar, vintergäck och krokus igår.
Ja det är ganska så tyst här på bloggen men jag ska försöka komma igång att skriva lite.
Här är allt som vanligt och jag brottas fortfarande med mitt onda diskbråck. Jag har i veckan varit och gjort en ny röntgen för att dom hittade något annat som dom ville kolla upp i ryggen och nu på tisdag ska jag träffa läkaren igen. Jag har gått hos min sjukgymnast nu i två veckor men han vill inte fortsätta någon behandling med mig då jag har förvärrat mitt onda med domnande fötter och vader. Är så ledsen och vet inte vad jag ska göra. Alla människor råder mig till det ena och andra och jag vet varken ut eller in.
Jag kämpar varje dag med att klara av mitt jobb fast tårarna är nära varje dag, jag har så ont och jag är helt slut efter halva dagen på jobbet. Läkaren säger att det är bra att jag håller igång och träna ska jag göra också säger han....ja det har blivit ett moment 22 :(
Kroppen tar stryk och jag har numera domningar i det andra benet och plus båda armar och händer också. Sjukgymnasten tror att jag kommit in i en stress och kroppen reagerar negativt på det.
Det är verkligen svårt att hitta glädjen och motivationen fast sommaren närmar sig, jag är rädd, trött och verkligen förvirrad.
Denna vecka blir kort då jag ska ha semester på tisdag när jag ska till läkaren i Linköping och dessutom är det påskvecka och man är ledig på fredag, passar mig perfekt då jag har det lite kämpigt just nu.
 
På återseende och många kramar ♥
Kaffe och Mazarin sa:

Hoppas du blir bättre snart. Glad Påsk!
Kramiz../ Agge

2016-03-22 @ 13:20:52 | http://kaffeochmazarinfika.blogspot.se
Anonym sa:

Kul med ett inlägg..Hoppas också att du blir bättre snart!

2016-03-22 @ 20:23:50 |

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0