En dålig start på 2016

Från mitt fina vitrinskåp...
 
Julen har varit lugn och skön och jag har varit ledig i hela elva dagar. Började jobba i måndags och kände att jag även började få ont i halsen. När jag jobbat klart för dagen åkte jag hem och började frysa jag fick verkligen frossa och bara låg och skakade under två tjocka täcken och snart var febern uppe i 39.8.
Febern gav sig inte och halsen blev bara värre och värre så igår fick jag en tid på jourcentralen där prover togs och det visade att jag hade halsfluss. 
Känns så ledsamt då jag senast var sjuk i feber och förkylning i början på december.
Inte nog med det så fick jag svar från min röntgen som jag gjorde i mellandagarna, jag har ett diskbråck som trycker mot en nerv, därav min onda ländrygg och onda ishias.
Jag är inte helt deppig för det utan tycker att det var skönt att man kunde hitta en orsak till denna smärta som jag gått med nu i ett år. Ska träffa en läkare om två veckor för att se och höra hur vi går vidare. Träning och viktnedgång kommer det säkerligen att bli.
För min halsfluss har jag fått penecillin och jag tycker redan att jag känner mig piggare och halsen är inte lika ond :))
Hoppas ni alla haft en bra start på 2016
 
Kramen 

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0