Ännu en ledig dag!

Våran lilla sjö...
 

Ännu en ledig dag och det kanske var bra då jag har varit vaken nästan hela natten med en värkande mage, somnade om i morse och sov ända till halv elva. Pratade sedan med en vän i telefonen ett bra tag :))
N tycker att jag är lite lat när jag går hemma om dagarna så idag har jag röjt och städat hela huset och middagen stod nästan på bordet när han kom hem från jobbet....inget klagande idag alltså ;)
Jag tycker det är skönt med inga måsten när jag är ledig, det tar ganska hårt på mig detta med jobb, a-kassa och att fara fram och tillbaka och inte ha något fast ställe att gå till.
Jag njuter när jag är ledig och försöker fånga dagen så bra som det går.
 
I morgon ringer klockan för några timmars jobb igen, känns bra och på detta jobb trivs jag. Tyvärr blir det inte så många timmar denna vecka och då plockar dom från mina deltidsdagar och när dom är slut så får jag klara mig utan a-kassa. Konstigt system för man får inte säga ifrån om jobb men när de 75 deltidsdagarna är borta är resen av dagarna också bórta och man får inga nya. Kan någon förklara detta för mig, det gäller alltså att ha koll när dagarna börjar närma sig sitt slut. Spelar alltså ingen roll om jag har 200 andra dagar kvar....suck!!
Jaja det ordnar sig alltid, var det inte så man skulle tänka ♥
 
Kram och sov gott mina vänner

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0