Hembakat

Mums....
 
Jag gillar denna tidning jättemycket och det finns alltid en massa fina och goda recept i den, helt klart värd pengarna.
I detta nya nummer fanns dessutom en massa recept på påskgodis, kanske man ska testa något men egentligen borde jag sluta med detta. Kanske är dags att börja med LCHF igen men det är inte så kul att vara så begränsad hela tiden och är det så bra, det skrivs så mycket???
Annars får man vara nöjd med hur man ser ut och äta och vara lycklig för vem vet vad som händer i morgon.
Min mamma har en arbetskamrat som åkte på en influensa i julas som sedan övergick i någon blodförgiftning, är inte helt säker på vad som hände men nu har hon i alla fall fått amputera båda händerna och fötterna och hon är bara ca 50 år. Ja man kanske inte ska gnälla om sin vikt och utseende för detta är väl något fruktansvärt......
 
Idag har jag jobbat till tolv, jag känner mig nästan som en lyxhustru men dessvärre syns det rätt mycket i lönekuvertet i slutet på månaden och det är inte lika roligt. Har fått lite mera på heltid framöver och det tackar jag för, trivs riktigt bra på det ställe jag är nu och vill gärna stanna kvar där. Får väl alltid hoppas :))
 
Kramisar
jessica sa:

Men gud så gott det ser ut =) mumisgt värre =) Kanske ska ta mig en titt i den tidnignen =) Hoppas du får en bra dag. kram

2013-03-22 @ 09:24:18 | http://trollsfamiljen.blogspot.se/

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0